În semifinale: Știința Bacău – CSM Lugoj 3:0 (21, 9, 17)


Așa cum era de așteptat, formația pregătită de Florin Grapă s-a calificat en-fanfare în faza următoare a campionatului, dublă o dublă victorie cu 3-0 în dauna echipei din Lugoj. Față de partida de ieri, bănățencele au oferit o replică mai solidă, reușind să strângă ceva mai multe puncte per total. Nici nu puteau aspira la mai mult, Știința fiind echipa net superioară la toate capitolele, chiar dacă a evoluat în aceeași formulă ca și ieri, una mai puțin obișnuită.

Băcăuancele își respectă astfel blazonul, ajung fără probleme în semifinalele competiției, unde vor da peste câștigătoarea disputei dintre CSM București și CSU Medicina Târgu Mureș (bucureștencele conduc cu 1-0 la meciuri). Se va juca după sistemul cel mai bun din cinci meciuri, primele două întâlniri urmând sa aibă loc pe teren propriu, în Sala Sporturilor din Bacău, pe 25 și 26 martie.

Știința: Polishchuk, Faleș, Elisei, Sobo, Herlea, Lupu și Bîrzan-libero. Au mai evoluat: Miclea-Grigoruță și Breban. Antrenori: Florin Grapă și Melu Manta.

Csm Lugoj: Tătaru, Alexandru, Canea, Badea, Lupașcu, Lungu și Smultea-libero. A mai jucat: Pasca. Antrenor: Paul Bogdan.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.