Eliodor Voica: ”Era un meci de câștigat, noi singuri ni l-am făcut greu”


Eliodor Voica nu era deloc mulțumit de felul în care s-a prezentat echipa pe care o pregătește în partida de la Reșița. Iată ce ne-a declarat antrenorul Științei Municipal Dedeman Bacău: ”În momentul de față, începe să se contureze ideea că rămânem doar o echipă de casă și chiar dacă pe teren propriu avem rezultate bune cu echipele mai valoroase ale campionatului, nu reușim același lucru și afară, fapt care ridică anumite întrebări. Cu toate acestea, trebuie să ne păstrăm optimismul și să ne gândim că mai avem foarte mult de lucru și de îmbunătătțit foarte multe aspecte ale jocului nostru. Astăzi am stat rău și la faza de atac, care a fost mult sub nivelul așteptărilor, dar și la cea de apărare, dat fiind faptul că am luat gol în dublă superioritate numerică. Ca o concluzie generală, chiar nimic n-a funcționat, a fost unul din acele meciuri în care nu-ți iese nimic, a nu se înțelege că așa ar fi trebuit să fie, însă noi ne-am făcut meciul greu. Nu cred că victoria Odorheiului de vineri ar trebui să ne liniștească. Dacă avem aspirații și tindem acolo unde ne este locul, ar trebui să câștigăm orice meci, iar partida de azi era una care se putea câștiga, deși am plecat de la 0-4, în condițiile în care am aruncat la poartă neinspirat.”

6 comentarii la „Eliodor Voica: ”Era un meci de câștigat, noi singuri ni l-am făcut greu””

  1. Stimati Bacauani bucurativa de rezultatele din acest campionat ca de la anul revine in forta Resita.Astazi ne-am permis sa odihnim pe Omer.Bravo Czari ai demonstrat din nou ca meriti mai mult decit pozitia de secund.Ai rabdare viitorul este al tau.

  2. Stimaţi reşiţeni bucuraţi-vă voi anul acesta că de la anul Casa Naţională de Pensii Caraş Severin va trimite câteva decizii de pensionare următorilor jucători: Ionescu, Tucanu, Pârâianu, Grozăvescu etc.

    1. Stimate colega de la Suceava sa stii ca ne-am gandit si la improspatarea lotului, ce parere ai de : Ghionea,Stan,Fenici,Irimus,Irimescu,Asoltanei ,etc
      Cat priveste ‘ pensionarii’ toata stima si consideratia.

  3. misule am fost la meci am si poze respect celor din galeria resitei…sunt niste oameni deosebiti si au fost cat se poate de fair-play. Hai Stiinta!

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.