Avancronică: Știința Bacău – CSU Medicina Târgu Mureș (joi, ora 14)


Voleibalistele de la Știința Bacău revin în fața propriilor suporteri după mai bine de o lună, ultimul meci jucat acasă fiind pe 21 ianuarie, 3:0 cu CSM București. Între timp, băcăuanele au câștigat trei partide în deplasare, toate la zero, revenind în fruntea ierarhiei Diviziei A1. Partida de joi este restanță din etapa a XIV-a, adversara vicecampioanei fiind chiar echipa care le-a administrat prima înfrângere din actuala ediție de campionat, CSU Medicina Târgu Mureș. Mureșenecele ocupă locul 4 în clasament și vin la Bacău cu gândul la podium, fiindcă o victorie în fața Științei le-ar propulsa pe locul al treilea.
De partea cealaltă, Știința e neînvinsă acasă și își dorește să termine sezonul regulat pe prima poziție, de aceea orice pas greșit este exclus. Pentru aceasta însă, antrenorul Florin Grapă a spus că va trebui ca elevele sale să evolueze ”mai cu vână” decât au făcut-o în jocul de luni, de la Sibiu.
Într-o altă restanță a etapei a XIV-a, disputată luni, Penicilina Iași a învins-o surprinzător pe Unic Piatra Neamț cu 3:2, după un meci terminat cu scandal, pietrencele retrăgându-se de pe teren la 2:2 și 10-14.

Un comentariu la „Avancronică: Știința Bacău – CSU Medicina Târgu Mureș (joi, ora 14)”

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.