Eliodor Voica: ”Jucătorii au abordat partida într-o manieră profesionistă”


Antrenorul Științei Municipal Dedeman Bacău s-a declarat foarte mulțumit de evoluția elevilor săi în deplasarea de la Turda și a ținut să-i felicite. Iată ce ne-a declarat Eliodor Voica după încheierea jocului: ”N-a fost iadul pe care-l preconizam, dar am putea spune că noi am făcut ca să nu fie, prin abordarea profesionistă a meciului. Băieții au intrat foarte, foarte hotărâți de la bun început, au abordat fazele cu luciditate și și-au asigurat avantajul în primul rând prin fazele create pe teren. În a doua repriză, apărarea a funcționat foarte bine, iar Răducu Tamaș a avut intervenții foarte bune, el a fost astăzi la înălțime și nu exagerez cu nimic când spun asta. Vreau să-mi felicit jucătorii pentru modul în care au abordat partida și pentru modul în care și-au dat încredere lor. Ca o concluzie generală, toți jucătorii au fost azi prezenți, în sensul că și-au adus contribuția în joc”.
Întrebat ce le-a spus handbaliștilor Științei la pauză, după o primă repriză destul de echilibrată, Colin a răspuns: ”Nu e nicio formulă magică, e vorba doar de înțelegerea faptului că meciul trebuie jucat până la capăt și, mai mult de-atât, în momentul în care te aperi bine ai mult mai multe șanse să câștigi partida și mă bucur că au înțeles acest lucru.”

3 comentarii la „Eliodor Voica: ”Jucătorii au abordat partida într-o manieră profesionistă””

  1. Felicitari d-le Voica! Dvs si intregii echipe pentru felul cum ati tratat jocul. Se vede clar ca se joaca altceva ,este alta mentalitate si cand pune fiecare umarul rezultatele sunt pe masura. Vrem sa ne aduceti ghioceii victoriei si de la Resita. Dupa „perversa” de la Turda sa urmeze „perversa de la Resita.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.