Avancronică: Potaissa Turda – Știința MD Bacău (duminică, ora 18, livescore pe Sport.Bacaul.ro)


După succesul reconfortant de acasă cu U Transilvania Cluj, vicelidera Ligii Naționale merge în ”iadul” de la Turda, după caracterizarea plastică făcută de Eliodor Voica. Handbaliștii băcăuani au o nouă ocazie să demonstreze că pot lua puncte nu numai de pe terenurile echipelor din subsolul clasamentului. Nu va fi deloc ușor la Turda, acolo unde Știința va da piept cu revelația sezonului, o formație redutabilă pe teren propriu, unde acum trei săptămâni a învins-o pe HC Odorhei.
Tocmai fiindcă partida dintre Potaissa și Știința se anunță una echilibrată și tensionată, este curios că Federația Română de Handbal a delegat două ”no-name-uri” în arbitraj, e vorba de bucureștenii Barbu și Manafu, care tocmai le-au executat pe fetele de la CSM Bacău în deplasarea de la Ploiești. Ultima dată când cei doi au arbitrat-o pe Știința Municipal Dedeman Bacău s-a lăsat cu rușine mare, în mai 2011, la Oradea.
Celelalte meciuri ale etapei a XVI-a: CS Caraș-Severin – Dinamo Călărași 24-22, U Transilvania Cluj – Poli Timișoara 27-26, CSM Ploiești – CSM Satu Mare 25-20, Steaua București – CSU Suceava, CSM București – HC Odorhei și Energia Pandurii Tg. Jiu – HCM Constanța.

2 comentarii la „Avancronică: Potaissa Turda – Știința MD Bacău (duminică, ora 18, livescore pe Sport.Bacaul.ro)”

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.