Gabriel Armanu: ”Poate că ar trebui să procedăm ca în campionatul englez de fotbal, le antrenăm toată săptămâna iar la meci stăm în tribună, fiindcă se pare că ele nu aud nimic din ce li se spune”


Antrenorul Gabriel Armanu era supărat pentru numeroasele greșeli personale comise de handbalistele băcăuane în partida de la Ploiești. Iată ce ne-a declarat el după încheierea meciului: ”E dureros să vezi că ajungi de nenumărate ori în situație de finalizare și nu marchezi, iar la final când numeri greșelile comise îți ies 26. Te simți neputincios și poate să te cheme Armanu, Manea sau oricum că nu ai ce face, când ai 26 de ratări nu poți să emiți pretenții la a câștiga o partidă. Faptul că n-am reușit să înscriem decât 9 goluri în prima repriză ne-a făcut să începem repriza secundă cu un handicap din care am recuperat foarte puțin. Poate că singura parte bună din tot meciul ăsta e că în repriza a doua ne-am apropiat, am înscris mai mult, dar nu ne putem îmbăta cu apă rece. E greu fără să ai finalizare de afară și văd că degeaba vorbim. Când toată săptămâna s-a lucrat ca interii să vină la șut, prima aruncare de la interi a venit în minutul 30. Degeaba ne-am chinuit în apărare dacă am irosit atâtea situații la finalizare, fiindcă jocul nu te iartă, a câștigat cine a greșit mai puțin. Nu ne rămâne decât să muncim în continuare și să le conștientizăm pe handbaliste că ceea ce le spunem e spre binele lor. Degeaba le spune Gabi Manea la time out să țină de minge și să aibă răbdare, iar la 10 secunde după aceea, ele fac altceva. Dacă stau bine să mă gândesc, poate că ar trebui să procedăm ca în campionatul englez de fotbal, le antrenăm toată săptămâna iar la meci stăm în tribună, fiindcă se pare că ele nu aud nimic din ce li se spune.”

4 comentarii la „Gabriel Armanu: ”Poate că ar trebui să procedăm ca în campionatul englez de fotbal, le antrenăm toată săptămâna iar la meci stăm în tribună, fiindcă se pare că ele nu aud nimic din ce li se spune””

  1. asta e o declaratie de’a lui gabi de cand antrena baietii ? ca n’are inter ca nu e ascultat si ca sunt probleme la finalizare ?

  2. Armanule, dar cine le-a transferat pe jucatoarele astea tata? La inceputul acestui sezon ai avut bugetul pe mina si ai adus ce ti-a poftit inima fiindca nimeni nu s-a bagat peste tine. Abia acum iti dai si tu seama ca n-au valoare???????? S-au inca n-ai ajuns la concluzia asta?

  3. Stia de la inceput dar acum trebuie sa raspunda el pentru rezultate.Cred ca ii pare rau de avansarea ca antrenor principal.Nu mai poate pasa motanul.

  4. În orice sport de echipă nu poţi avea performanţe peste noapte. CSM a fost încropită cu foarte puţin timp înainte de începerea campionatului, poate ar trebui să mai avem răbdare, înainte de a acuza nişte oameni care chiar se pricep şi care au contribuit atât de mult la succesele sportului băcăuan. Nu zic că lotul stă foarte bine valoric, este clar că sunt posturi total deficitare, dar eu zic că oricine vrea să susţină această echipă să aibă puţină răbdare, nu poţi face performanţă bătând din palme…

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.