Inter dreapta, extremă urgență ! CSM Ploiești – CSM Bacău 32-26 (17-9)


Din păcate, handbalistele de la CSM Bacău au mai pierdut un meci în deplasare de unde s-ar fi putut scoate puncte, din cauza unor perioade de joc execrabile și a unui arbitraj părtinitor. Lucrurile începuseră să meargă bine în primul sfert de oră, cu o apărare avansată și foarte atentă a băcăuanelor, însă totul s-a năruit după minutul 19, de la 10-8. Atunci, pe fondul a două inferiorități numerice, echipa pregătită de Gabriel Armanu și Gabriela Manea n-a reușit să înscrie timp de mai bine de 10 minute, iar gazdele au intrat la pauză cu un avans confortabil de 8 goluri. Practic, în acest interval de timp s-a decis soarta meciului. De ce s-a înscris atât de puțin ? Pentru că interii dreapta ai echipei băcăuane, Lazăr și Szabo, par a fi total ieșiți din formă. Pentru că Mirela Toma, în pofida experienței pe care o are, nici nu contează la aruncările ”de afară”. Cât despre Amelia Busuioceanu, e drept că nimeni nu așteaptă minuni de la ea, dar măcar să înscrie când e singură pe semicerc e o pretenție de bun simț.
Repriza secundă a fost una mai bună, dar ce folos dacă Krumova alternează golurile excepționale cu pase aiurea când ți-e lumea mai dragă. Au fost momente când Bacăul putea reveni în joc, dar la 20-25 și 21-26 Cherecheș și Toma au ratat cu seninătate. Poarta băcăuană a fost extrem de modestă, în timp ce apărarea pe zonă centrală a lăsat mult de dorit, veterana Barcan înscriind cu regularitate.

E foarte adevărat că și arbitrajul bucureștenilor Barbu și Manafu a fost trup și suflet pentru gazde. Acest lucru a fost evident încă din start, când Krumova a scăpat singură pe semicerc, iar cei doi au oprit-o din fază de gol pentru un fault comis într-o cu totul altă parte. Apoi, Barbu și Manafu n-au acordat nici măcar o eliminare în tabăra gazdelor până în minutul 55, atunci când oaspetele au primit prima aruncare de la 7 metri!!! De asemenea, atacurile gazdelor s-au prelungit în repetate rânduri peste orice limită de bun simț a pasivului, iar Dospin, Crap și compania puteau face 4-5 pași fără probleme.

În condițiile în care Constanța a izbutit să învingă acasă pe Corona Brașov, lucrurile au devenit extrem de complicate pentru CSM Bacău, obligată practic să câștige de-acum încolo toate meciurile de pe teren propriu pentru a spera să prindă un loc care va duce la baraj.

Marcatoare

CSM Ploiești: Dospin 10, Crap 8, Barcan 6, Ștefan 4, Luca 2, Gâscă 1, Zavragiu 1.

CSM Bacău: Simion 6, Krumova 6, Shutska 5, Cherecheș 5, Lazăr 1, Szabo 1, Toma 1, Busuioceanu 1.

16 comentarii la „Inter dreapta, extremă urgență ! CSM Ploiești – CSM Bacău 32-26 (17-9)”

  1. Daca victoria cu Deva a fost meritul managerului-antrenor acum a cui este vina?Sau tinind cont ca toata saptamana a fost in zapada si nu a fost la antrenamente este tot vina Gabrielei Manea?Ce spune acum dl Lupu?Cit despre jucatoare mai bine fara comentarii !

  2. atat o ridica in slavi pe busuioceanu si da un singur gol in minutul 60 este inacceptabil asa ceva , si in plus se joaca cu 6 jucatoare tot meciul la diferenta de 7-8 goluri. Sigur o sa retrogradeze .

  3. V-am spus ca va veni vremea cand Busuioceanu isi va scoate ochii cu antrenorii. oricum nu va dura mult pana pleaca pentru ca ea nu joaca in liga a-II-a. domnul L. nu stie cum sa incaseze el mai mult, de echipa il doare in cot. succes in continuare

  4. Inter dreapta ? Doar atat? mai trebuie vreo 10 jucatoare. Cred ca e echipa cu cel mai numeros lot din liga. Antrenorii trebuiau sa stie ca e mai importanta calitatea decat cantitatea.

    1. Cum le stii tu pe toate ma adi…..omiti insa esentialul..e o echipa formata cu cateva zile inainte de a incepe campionatul….TOATE jucatoarele bune din lume erau sau sunt sub cotract !!!! e nevoie de timp si intelegere …..

  5. Mai lasati echipa asta de vedete si va rog scrieti ceva si de Stiinta. pacat ca a pierdut la Piatra. nu uitati ca tot stiinta ramane un nume in Bacau chiar daca e in liga 2. va veni si vremea ei. Va rog n-o neglijati

  6. adi crede-ma ca jucatoare sunt. dar nu se joaca absolut nimic. Nu mai este vorba de valoare aici. poate sunt alte probleme pe care nu noi astia din tribuna nu le stim. si ce jucatoare sa mai aduca cand ei nu mai au banii sa le plateasca pe aste de le au.

  7. e bine ca ati adus jucatoare sa le tineti pe banca sa le faceti poze
    pana nu se scimba ceva la echipa asta asa o sa mergeti spre retrogradare

  8. Care sint acele jucatoare? Sa nu uitam ce spunea dl presedinte Lupu : ” Avem jucătoare cu CV bogat,…”Este nevoie de calitate dar calitatea inseamna bani la jucatoare si antrenori si abia dupa aceea la conducatori (mai ales daca nu au habar despre sport).Am mai spus-o, dar cred ca echipa asta a fost facuta de la inceput pentru a sifona niste bani.Pacat ca au fost niste ” fraieri ” care chiar au crezut ca se vrea ceva serios.Cred ca este plin de sugative pe linga echipa

  9. Ce m-a lasat pe mine cu gura cascata ,a fost indicatiile date la primul time-out, atunci cand eram in inferioritate si aveam atacul,ma asteptam sa fie scoasa tabla si aratata o schema .
    Indicatiile doamnei antrenor au fost ” fetelor nu urmariti o schema anume , interii sa arunce la poarta dar nu va bagati in 9 metri ‘
    Super indicatii !!! ( sunt sigur ca la asta se asteptau jucatoarele )
    Cat despre Toma zero.

  10. Eu am urmarit meciurile echipei si am ajuns la concluzia ca jucatoare avem si inca foarte bune.Ne lipseste insa un antrenor. Am castigat 2 meciuri acasa si atat.Din pacate doamna antrenoare nu observa sau nu vrea sa observe formula de joc in care s-au castigat aceste meciuri. La meciul cu CSM Bucuresti s-a castigat datorita faptului ca a jucat Chereches in centru si s-a dovedit ca a fost si jucatoarea meciului.Este singura care reuseste sa faca patrunderi pe centru. Nu stiu cine o tine in brate pe Toma dar nu face nimic fata asta. Nici o patrundere..nici nu are putere sa traga la porta si mai grev..joaca numai pentru ea si paseaza numai atunci cand nu mai stie ce sa faca cu mingea si e blocata. Trage anemic..intra direct in adversar si nu paseaza nimic. Pe Chereches nu o joaca nimeni cu pase. Statea in colt singura si privea spectacolul. Nici o tactica nu are echipa asta. Pacat de fetele care muncesc.Pe Szabo a introdus-o 5 min. Cum sa joace fata daca o tine in teren doar 5 min ? Ca sa nu mai zic de numarul 2 care e o pustoica super tare. Alerga si se agata de adversare…recupereaza…dar ce folos? Domna antrenoare vad ca are preferinte…Eu zic ca atunci cand ceva nu merge si mai ales de atata timp e cazul de schimbare.Dar nu de jucatori ci de antrenor.Doamna Manea e timpul sa lasati pe altii.

  11. bravo mihai. Stai linistit ca vine vremea schimbarii cat mai curand. O sa-si dea seama conducatorii acestui club ca au facut cea mai proasta alegere. Bineinteles ca antrenori. Dar sa nu fie prea tarziu.

  12. Va rog sa-mi dati si mie un raspuns ca suporter al Siintei la handbal feminin. de ce nu scrieti nimic de ultimul meci? s-a desfasurat la Piatra si au pierdut cu 22 la 28. Pacat ca ati uitat de acest club fanion al Bacaului. Demult erau date si rezultate live. pacat ca acele vremuri au trecut. Astept raspuns, va rog. Cu stima Adi.

  13. Daca ai urmarit toate meciurile ai aflat ca de la meciul cu Deva antrenor principal este Gabriel Armanu.Manea i-a lasat pe altii!

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.