CSMS Iași – FCM Bacău 1-0 (1-0), într-un meci de verificare


Joi după-amiază, pe terenul sintetic din complexul sportiv din Dealul Copoului, colegele de serie CSMS Iași și FCM Bacău s-au întâlnit într-un joc de verificare. Gazdele s-au impus la limită, 1-0, grație golului reușit de Herghelegiu în minutul 4. Iată ce ne-a declarat despre acest meci antrenorul băcăuan Gheorghe Poenaru: ”A fost un joc desfășurat în condiții bune, aș spune chiar un lux pentru o echipă din România la această oră, iar meritele sunt ale organizatorilor. Meciul a fost extrem de disputat, mai mult decât echilibrat, în care eu cred că am avut inițiativa în marea majoritate a timpului. Am ratat foarte multe ocazii dar, una peste alta, eu îl consider un test reușit. Sunt mulțumit de cum s-a prezentat echipa, poate mai puțin de rezultat, fiindcă meritam cu prisosință să egalăm, dar nu ăsta e obiectivul nostru acum, ci să vedem în ce stadiu de pregătire ne aflăm, în primul rând din punct de vedere fizic, iar vizavi de acest aspect nu pot să mă declar decât mulțumit.”

CSMS Iași: CSMS: C. Popa – Crețu, Tincu, Camara, Mitrea – Onofraș, Milea, Tudor, Bădic – Gado, Herghelegiu. Au mai jucat: Roman, Balan, Ciucur, Vladu, Nalați, Codrea, Humă, Gorovei, Huțanu și Dodan.

FCM Bacău: Stamatin – Mihălăchioae, Lozneanu, Bursuc, Eudean – Întuneric, Taban, Apostu – Huiban, Boghian, Doboș. Au mai jucat: Roca, Lipovanu, Luncanu, Pavel, Hurdubei și Curiliuc.

Vineri, echipa băcăuană nu va mai juca împotriva celor de la Petrotub Roman din cauza lipsei unui teren practicabil. Formația pregătită de Gheorghe Poenaru va efectua un antrenament, după care jucătorii vor primi liber două zile, pregătirile urmând a fi reluate de luni. Următoarele meciuri de verificare al divizionarei secunde vor avea loc astfel: pe 18 februarie cu Ceahlăul II la Piatra Neamț, pe 21 februarie la Bacău, cu CSMS Iași și pe 25 februarie la Suceava, cu Rapid CFR. În cazul foarte probabil în care startul returului va fi amânat, vor fi perfectate și alte partide de verificare.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.