Amical în familie: Știința MD Bacău – CSM Bacău 39-29 (19-19)


Miercuri la prânz, cele două echipe de handbal masculin băcăuane au disputat un joc de verificare la Sala Sporturilor. Față de alte dăți, partida a avut o evoluție surprinzătoare, cu echipa din eșalonul al doilea la timonă timp de mai bine de o repriză. De altfel, CSM Bacău a condus cu 4-0 în minutul 4, iar între minutele 28 și 30 a revenit de la 15-18, înscriind de 4 ori consecutiv. După minutul 40, Știința a preluat conducerea definitiv, iar în ultimele 10 minute s-a ajuns la diferența finală poate prea severă pentru CSM. De notat că, în prima repriză, Adrian Sipos a evoluat la echipa de ligă secundă, dat fiind faptul că aceasta se confruntă cu o criză de pivoți.
Pentru Știința urmează partida de campionat de pe teren propriu cu U Transilvania Cluj de sâmbătă după-amiază, în timp ce CSM are o etapă de pauză înaintea derby-ului de la Vaslui de pe 19 februarie.

ȘTIINȚA: Tamaș, Laufceac, Tevzadze – Ghiță 9, Iancu 5, Dospinescu 5, Păunică 4, G. Bujor 4, B. Voica 3, Rotaru 3, Bondar 3, Kurilenko 2, Gurkovsky 1, Manea.

CSM: Grigoraș, Erhan – Bulov, Cotinghiu, Macovchin, Bahan, M. Bujor, Zvanciuc, Tărâță, Sipos, Rață.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.