Cu toții în cantonament


Toate cele trei echipe băcăuane din eșaloanele al doilea și al treilea sunt în cantonament. Divizionara secundă FCM Bacău a început de luni stagiul de pregătire centralizată, care se va desfășura acasă timp de 12 zile. În această perioadă, echipa pregătită de Gheorghe Poenaru va disputa și trei jocuri de verificare, cu CSM Pașcani, CSMS Iași și Petrotub Roman.

Tot de luni a intrat în cantonament și ocupanta locului al III-lea din seria I a Ligii a III-a, Sport Club Bacău. Sub comanda noului antrenor principal Marin Barbu, echipa băcăuană își va încărca bateriile timp de 12 zile la Slănic Moldova. Colegii de la Bacausport.ro informează că SC Bacău i-a înregimentat pe Raymond Lukacs (ex-FC Bihor, Astra Ploiești și CSMS Iași) și pe Ciprian Ursu (ex-Astra Giurgiu, CS Otopeni). La capitolul plecări, gruparea băcăuană a renunțat la Spiridon, Patrichi, Banu și Cherecheș. În privința meciurilor de pregătire din această perioadă, echipa pregătită de Marin Barbu va juca împotriva formațiilor Dinamo II, CSM Moinești, Ceahlăul II și Aerostar.

Aerostar Bacău a plecat de vineri într-un cantonament montan de 9 zile la Vatra Dornei. Echipa antrenată de Gioni Andrieș și Vali Cioancă va disputa partide de pregătire cu FCM II Tg. Mureș, Rapid CFR Suceava și Oțelul II Galați.

2 comentarii la „Cu toții în cantonament”

  1. Când joacă cu Dinamo II ?? Această grupare, în frunte cu Ion Marin şi tot staff-ul, sunt în Antalia !! M-am referit la Sport Club.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.