Avancronică: Știința MD Bacău – CSM Satu Mare (sâmbătă, ora 18.00)


După o pauză de șase săptămâni, timp în care Vasile Stângă a mai facut praf o campanie de calificare a echipei naționale, Liga Națională de handbal masculin se reia cu penultima etapă a turului. Știința Municipal Dedeman Bacău evoluează pe teren propriu în fața ocupantei locului 10, CSM Satu Mare. Chiar dacă, la prima vedere, echipa băcăuană este favorită certă, handbaliștii lui Eliodor Voica n-au voie să-și trateze de sus adversarii pentru a evita surprizele, mai ales că sătmărenii au la activ două victorii în deplasare, la CSM București și Dinamo Municipal Călărași.
Colin Voica are la dispoziție întreg lotul de jucători, iar ultima prestație de pe teren propriu, cu Dinamo, a oferit destule motive de optimism și e de așteptat la o prezență numeroasă a suporterilor băcăuani, dornici să-și revadă la lucru favoriții, al căror obiectiv e o clasare pe podium. Partida Știința MD Bacău – CSM Satu Mare va fi arbitrată de Valentin Călina și Claudiu Belean.
Celelalte meciuri ale etapei: Dinamo Călărași – Pandurii Tg. Jiu 29-35, Poli Timișoara – HCM Constanța, CSU Suceava – CSM Ploiești, CSM București – Steaua București, UCM HC Caraș-Severin – Potaissa Turda și HC Odorhei – U Transilvania Cluj.

2 comentarii la „Avancronică: Știința MD Bacău – CSM Satu Mare (sâmbătă, ora 18.00)”

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.