Nu doar o formalitate: Știința Bacău – CSM București 3:0 (25, 23, 17)


CSM București a venit la Bacău să-și vândă scump pielea și a oferit o replică extrem de consistentă vicecampioanei, mai ales în primele două seturi, pe care gazdele le-au câștigat la limită. Băcăuanele au alternat momentele bune cu cele de rătăcire, iar constantele Științei au fost Tatiana Lupu și Ramona Breban, cea de-a doua excelentă la serviciu.
Primul set s-a desfășurat sub semnul echilibrului până la al doilea time-out tehnic, când gazdele au intrat cu 4 puncte avans. La 22-19 pentru Știința, pentru oaspete a servit fosta ”studentă” Roxana Iosef, care a reușit trei ași, iar CSM București a avut două mingi de set, însă gazdele au reușit să le anihilieze. S-a intrat în prelungiri, iar setul a fost închis de un blocaj foarte bun al Ramonei Elisei.
Setul secund a început foarte bine pentru oaspete, care au condus cu 3-0 și 8-3. Florin Grapă le-a introdus pe Miclea și Breban și Știința a revenit, conducând cu 11-9. Cu toate acestea, bucureștencele au intrat cu avantaj minim la al doilea time-out tehnic, desprinzându-se apoi la 19-15. ”Studentele” au revenit din nou, cu Tatiana Lupu în formă maximă, și au câștigat la 23.
Ultimul set a fost echilibrat doar până la primul time-out tehnic, după care băcăuanele s-au desprins treptat, impunându-se clar, la 17, încheind cu bine un meci cu o adversară a cărei valoare e mult peste locul 7 pe care-l ocupă în clasament.

ȘTIINȚA: Polishchuk, Herlea, Sobo, Lupu, Elisei, Hosu, Manu – libero. Au mai jucat: Miclea, Breban și Faleș. Antrenori: Florin Grapă și Melu Manta.

CSMB: Popova, Iosef, Skrabatun, Moldovan, Judea, Karakasheva, Medved – libero. Antrenori: Atanas Petrov și Iulian Coiculescu.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.