Avancronică: HCM Constanța – Știința MD Bacău (duminică, ora 11, live Digisport 1, live text pe Sport.Bacaul.ro)


Știința Municipal Dedeman Bacău a plecat sâmbătă dimineață la Constanța cu un singur gând, acela de a contesta supremația absolută a HCM-ului în Liga Națională și de a le administra campionilor prima înfrângere a sezonului intern. De altfel, după primele 10 etape de campionat e clar că titlul a rămas o afacere în doi, HCM și Știința distanțându-se de restul plutonului. E-adevărat că, până acum, Știința n-a câștigat niciodată pe malul mării, reușind o singură remiză, în sezonul 2007-2008, dar nici la Suceava nu câștigaserăm până în acest campionat, așa că, de ce nu acum ?
Eliodor Voica are tot lotul la dispoziție și va fi interesant de văzut dacă va înscrie pe raportul de joc trei portari sau va opta pentru doi goalkeeperi pentru a avea la dispoziție 14 jucători de câmp.
Constănțenii sunt avizați de faptul că-i așteaptă un meci dificil, dar nu concep un alt rezultat decât victoria. „Bacăul a demonstrat că este o echipă care trebuie luată în serios. Au avut evoluţii foarte bune şi vin din postura echipei care nu are nimic de pierdut”, a declarat portarul Mihai Popescu pentru cotidianul Telegraf.
La un meci de top a fost delegată o brigadă de arbitri de top, formată din Bogdan Stark și Romeo Ștefan, cei doi având la activ 7 meciuri din cupele europene în această toamnă.

Celelalte meciuri ale etapei a XI-a: CSM Ploiești – Dinamo 25-29, Poli Timișoara – CSM București 31-26, CSM Satu Mare – CSU Suceava (duminică, ora 11), U Transilvania Cluj – CS Caraș-Severin (duminică, ora 11), Energia Tg. Jiu – HC Odorhei (duminică, ora 18) și Potaissa Turda – Steaua (duminică, ora 18).

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.