N-au produs surpriza: CSM Suceava – Știința Bacău 3:0 (21,20,19)


Studenții băcăuani au încheiat cu o înfrângere anul 2011, pierzând în 3 seturi meciul disputat pe terenul liderului CSM Suceava. Deși au început  curajos meciul și au mers cap la cap cu adversarii lor (8-6, 16-15), „studenții” au trebuit să se recunoască învinși (25-21). Setul doi s-a desfășurat sub aceeași notă a echilibrului, cel puțin prima jumătate a acestuia. Din păcate, istoria din primul set s-a repetat, sucevenii au avut mai multă luciditate la serviciu și au reușit să treacă 2 în contul seturilor câștigate, după 25-20. Debutul setului 3 le-a avut tot pe gazde la timonă, care au condus chiar și cu 6 puncte diferență (14-8). Știința a avut o tresărire de orgoliu, s-a apropiat la 3 puncte (16-19), dar finalul i-a trădat din nou pe băieții lui Corneliu Păduraru.

Pentru Știința urmează acum o perioadă de pauză competițională, următorul meci fiind programat pe 21 ianuarie la Rapid București, meci ce poate decide lupta pentru locul 2 în serie.

Știința: Gal, Cartacuzencu , Popescu, Marciu, Stângu, R. Lazăr, libero- Iagăru. Au mai evoluat: Martin, Manole, V. Lazăr. Antrenori: Corneliu Păduraru și Eusebiu Țurcanu

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.