Vicecampioana, din ce în ce mai sigură: Știința Bacău – Penicilina Iași 3:0 (11,10,9)


După victoria în 3 seturi a băieților, a venit și rândul fetelor să se dueleze la fileu cu ocupanta locului 10 în clasament, Penicilina Iași. Gazdele au început in forță partida, tabela indicând 8-2 la primul time-out tehnic. Ieșencele nu au reușit, sau mai bine zis nu au fost lăsate să își revină nici pe parcurs, serviciile foarte bine executate ale lui Polishchuk sau Sobo ducând scorul la 16-5, și mai apoi la un categoric 25-11. Știința nu a slăbit ritmul și a demonstrat că este o echipă care se respectă, tratând serios și următorul set, în care oaspetele de la Penicilina nu au izbutit decât 10 puncte. Setul 3 a curs în aceeași direcție, Miclea si Breban le-au înlocuit cu succes pe Polishchuk și Hosu, iar finalul meciului a venit la aproximativ o oră de la primul fluier al arbitrului (25-9). Știința devine noul lider al campionatului și va rămâne foarte probabil acolo, dacă Unic Piatra Neamț nu va obține 3 puncte în duelul cu Tomis Constanța. Următorul meci al fetelor este programat miercuri de la ora 17, în manșa retur al 16-imilor Cupei CEV, când elevele lui Florin Grapă vor întâlni echipa Asko Linz-Steg (vă reamintim că Știința a câștigat cu 3-1 meciul din Austria).

Știința: Polishchuk, Hosu, Herlea, Lupu, Sobo, Elisei, libero-Manu. Au mai evoluat: Miclea și Breban. Antrenori: Florin Grapă si Melu Manta.

Penicilina: Stângă, Sipos, Popa, Lungu, Ionescu, Melinte, libero – Siminiceanu. Au mai evoluat: Mocanu, Streșină, Timofte și Popovici. Antrenori: Cătălin Știrbu și Rareș Puni.

3 comentarii la „Vicecampioana, din ce în ce mai sigură: Știința Bacău – Penicilina Iași 3:0 (11,10,9)”

  1. unde se joaca meciul, nu sunt din bacau dar vreau sa vin, daca puteti sa imi spuneti adresa salii de sport, va multumesc

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.