Derby de Moldova / Marius Bondar: ”Cu toții simțim că sâmbătă vom obține victoria”


Unul dintre jucătorii de bază ai Științei Municipal Dedeman Bacău, aflat la al cincilea sezon în Liga Națională cu această echipă, așteaptă cu nerăbdare confruntarea de sâmbătă, cu CSU Suceava. Iată interviul pe care Marius Bondar l-a acordat site-ului nostru despre derby-ul Moldovei.

Rep.: Marius, este acesta un meci special pentru voi, ținând cont de rivalitatea dintre cele două echipe, dar și de faptul că vă veți întâlni cu un fost antrenor al Științei ?

Marius Bondar: Sincer, orice meci cu Suceava, indiferent că e oficial sau amical, are o anumită presiune. Se știu divergențele dintre cele două cluburi, ambițiile, precum și faptul că n-am câștigat niciodată în ultimii patru ani acolo. E un meci foarte important pentru noi, deoarece cu toții simțim și suntem conștienți de faptul că sâmbătă vom obține o victorie.

Rep.: După meciul de la Odorhei, acesta e al doilea din deplasare în care întâlniți un adversar pe care l-ați învins în pregătiri. Există pericolul de a-i subestima ?

M.B.: Niciun meci nu seamănă cu altul și, cu-atât mai mult, un meci amical nu seamănă cu unul oficial. Ce se întâmplă în jocurile amicale nu reflectă nici măcar pe jumătate ce ne așteaptă într-un meci oficial, sunt diferențe foarte mari. În primul rând e vorba de ambiție și de cele două puncte puse în joc, vitale pentru cele două echipe care sunt de valori apropiate.

Rep.: Din păcate, e posibil să jucați fără suporteri sâmbătă…

M.B.: Am auzit, dar poate vor veni oameni de la Bacău, își vor cumpăra biletul, chiar dacă nu sunt neapărat din galerie, și ne vor susține. Atmosfera în acea sală mică, de liceu, care după părerea mea nu e de Liga Națională, va fi foarte încinsă, deoarece lumea e aproape de teren.

Rep.: Va fi un meci special și pentru că va fi aniversarea colegului vostru, Răducu Tamaș ?

M.B.: De fiecare dată când e ziua unui coleg, îi dedicăm victoria. Vom lupta și pentru asta, iar Răducu o va face și el, cot la cot cu noi.

4 comentarii la „Derby de Moldova / Marius Bondar: ”Cu toții simțim că sâmbătă vom obține victoria””

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.