Derby-ul Moldovei va avea loc sâmbătă, de la ora 13


Unul din capetele de afiș ale etapei a VIII-a din Liga Națională la handbal masculin este reprezentat de partida dintre CSU Bucovina Suceava și Știința Municipal Dedeman Bacău. Derby-ul Moldovei a fost programat sâmbătă, de la ora 13.00, jocul urmând a fi transmis în direct de Digisport 1. A fost anunțată și brigada de arbitri care va oficia la acest meci, este vorba de piteștenii Adrian Barbu și Sorin Nica, care au mai arbitrat-o pe Știința în acest sezon, la victoria de acasă cu CS Caraș-Severin, 36-26.
Se pare că, de data aceasta, suporterii nu vor mai avea la dispoziție un autocar, ca în deplasarea de la Odorhei, astfel încât băcăuanii care vor dori să-și susțină echipa la Suceava se vor deplasa pe cont propriu.

10 comentarii la „Derby-ul Moldovei va avea loc sâmbătă, de la ora 13”

  1. Nu avem voie in cutia de conserve din suceava…nici bilete nu avem cum sa ne procuram …asa am fost instiintat de conducerea clubului.

  2. Problema e ca avem nevoie de ajutor la sla din suceava mai mult decat de autocar ! aici trebuie sa se implice clubul daca ne respecta ! in suceava toti spectatorii sunt tratati ca niste potentiali huligani si nu ca niste suporteri sportivi ! asta daca ne lasa sa intram in sala 🙂

    1. Misule,eu cu siguranta merg…n cazul in care mai merg baieti din Bacau eu zic sa ne luam bilete de la casa de bilete iar in sala ne intalnim toti intr-un loc si incurajam echipa…Hai Stiinta!

  3. Ce o fi asa greu, intre 2 cluburi despartite de nici 150 km, sa se stabileasca o reciprocitate in ceea ce priveste asigurarea conditiilor unei galerii oaspete. Inteleg ca sala de la Suceava e foarte mica si ca poate are si abonati, dar acelasi procent din nr. total de locuri ai salii din Bacau ce-l ocupa galeria lor daca s-ar deplasa, ne-ar putea fi acordat si noua.

  4. N-are rost să mai veniţi. Vreţi să vedeţi cu pierde echipa voastră? Oricum am schimbat toată echipa şi nici măcar nu cunoaşteţi pe ce posturi joacă băieţii. Veţi avea surprize foarte ,mari. Forzza CSU SUCEAVA!!!

    1. Ce importanta are daca pierdem sau castigam ? Prietene,e un joc ! un spectacol sportiv ! conteaza mai putin daca pierdem sau castigam…infinit mai important e sa ne comportam civilizat toti cei implicati ,adica stewarzi si jandarmi din suceava sa nu ne confunde iarasi cu o turma de vite si sa ne tina doar ingraditi ,in tarcuri ca pe animale,spectatorii sa nu scandeze din minutul unu mu** alorlalti…

  5. @ suporter csu suceava: Nu e vorba ca vom pierde sau vom castiga, era vorba de dreptul normal de a-ti sustine echipa favorita in deplasare.

  6. ca de parca ar fi greu sa le iei de la casa cu 2 ore inainte… dar noah la tine daca se poate sa ti se ofere biletele pe tava!mergeti ma care vreti sa mergeti nu stati dupa spusele lu olandezu!

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.