Două reprize diferite: FCM Bacău – CS Otopeni 1-1 (0-0)


FCM Bacău n-a reușit să reînnoade șirul victoriilor de pe teren propriu în fața vecinei de clasament, după o primă repriză ștearsă, în care a ieșit din nou în evidență lipsa unui mijlocaș de creație care să pună ordine în jocul băcăuanilor.
Cu o linie defensivă improvizată din cauza indisponibilităților, echipa pregătită de Gheorghe Poenaru a intrat greu în meci, raidurile lui Dedu pe aripa dreaptă a atacului oaspeților, din minutele 12 și 15, semănând panică în careul băcăuan. Gazdele au continuat să joace cu multă crispare, fără a amenința poarta adversă, iar Florin Manea a trimis un trasor puțin pe lângă vinclu în minutul 35. Primul șut pe poartă al gazdelor a venit abia în minutul 37, atunci când Râmniceanu a respins in extremis bomba lui Mihălăchioae, din lovitură liberă de la 30 de metri. S-a intrat cu scor alb la cabine, după o primă repriză urâtă.

Băcăuanii au ieșit cu o altă față în mitanul secund, dominând cu autoritate, în timp ce oaspeții au stat la pândă așteptând să dea lovitura pe contraatac. Acest lucru s-a și întâmplat în minutul 67, atunci când Robert Iacob a reușit probabil golul carierei, preluând elegant pe lângă Ionuț Ursu și lobându-l perfect pe Stamatin de la 25 de metri. FCM-ul și-a revenit rapid din pumni și, după un șut puțin alături al lui Doboș în minutul 71, a venit egalarea. Astfel, în minutul 76, Boghian l-a văzut liber pe dreapta pe Doboș, mijlocașul băcăuan a centrat perfect la firul ierbii în careul mic, de unde Huiban a pus latul pentru 1-1.

Pe final, ambele echipe ar fi putut să ia cele trei puncte, însă Curiliuc, cu o lovitură de cap deviată de portarul advers, și Dedu, cu un șut de la 25 de metri, au lovit barele porților adverse.
În pofida contestărilor venite din tribune, arbitrajul lui Marius Bocăneală a fost corect, chiar dacă au existat două faze în care băcăuanii au solicitat penalty în repriza secundă, acestea au fost mai mult decât discutabile și nu i se pot imputa arbitrului gălățean.

FCM Bacău: Stamatin – Lipovanu, Lozneanu, I. Ursu, Mihălăchioae – Baciu (42 Curiliuc) – Vraciu (71 Huiban), Taban, Întuneric, Doboș (81 Hurdubei) – Boghian. Antrenor: Gheorghe Poenaru.

CS Otopeni: Râmniceanu – Ghindeanu, Odoroabă, Perde, Dragomir – Voinea, Dedu – L. Ion (56 Serediuc), Fl. Manea, C. Ursu (68 Iuhas) – R. Iacob (81 M. Ene). Antrenor: Romeo Bunică.

Arbitru. Marius Bocăneală (Galați). Asistenți: Bogdan Dragoș (Făgăraș) și Mihai Cantemir (Voila – BV).

Celelalte rezultate ale etapei a X-a: Delta Tulcea – Dunărea Galați 1-0, FC Snagov – Victoria Brănești 3-0, Callatis Mangalia – FC Botoșani 3-2, CSMS Iași – Astra 2 Giurgiu 2-4, Viitorul Constanța – CF Brăila 1-0, Gloria Buzău – Săgeata Năvodari 0-4 și Dinamo II – Farul Constanța 3-1.

4 comentarii la „Două reprize diferite: FCM Bacău – CS Otopeni 1-1 (0-0)”

  1. Penalty pt noi nu ati vazut? De 5 etape nu vedeti ca suntem furati ca in codru? Sau voi vedeti numai ce vreti voi unul altul???si stai linistit ca nu retrogradam dar nici asc tau nu promoveaza .

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.