Avancronică: Știința MD Bacău – Dinamo Municipal Călărași (sâmbătă, ora 18)


Știința n-are mult timp la dispoziție pentru a-și linge rănile după eșecul de la Odorhei, fiindcă sâmbătă urmează un nou joc cu o echipă din plutonul fruntaș al Ligii Naționale de handbal masculin. Dinamo s-a mutat în acest sezon la Călărași și pare a-și fi schimbat atât norocul, cât și forma, dat fiind faptul că echipa pregătită de Sebastian Bota și Ionel Ene are 9 puncte și o singură înfrângere, la HC Odorhei.

Băcăuanii vin după prima înfrângere a sezonului, însă echipa pregătită de Eliodor Voica e redutabilă pe teren propriu și să sperăm că suporterii Științei vor veni în număr cât mai mare pentru a-și ajuta favoriții să reînnoade șirul victoriilor. Din păcate, partida de la Odorhei s-a lăsat și cu o accidentare în tabăra băcăuană, Evgheni Gurkovsky având probleme la umăr, iar utilizarea pivotului ucrainean în jocul de sâmbătă este incertă.

În sezonul trecut, cele două formații și-au împărțit victoriile, fiecare câștigând pe terenul celeilalte, dar succesul dinamoviștilor (cu Eliodor Voica la timonă pe atunci) la Bacău a fost unul cu scandal din cauza arbitrajului. Partida de sâmbătă a fost încredințată unui cuplu de arbitri din Buzău, Georgian Băducu și Răzvan Voicu.
Celelalte meciuri ale etapei a VII-a: Energia Pandurii Tg. Jiu – U Transilvania Cluj (vineri, ora 18.30), CSU Suceava – CSM București (sâmbătă, ora 11), HCM Constanța – CS Caraș-Severin (duminică, ora 11), CSM Ploiești – Potaissa Turda (duminică, ora 11), CSM Satu Mare – Steaua București (duminică, ora 16) și Poli Timișoara – HC Odorhei (amânat pentru 9 noiembrie).

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.