Handbaliștii de la CSM Bacău au învins din nou la scor / Sebastian Hagiu: ”Suntem 1000 % montați pentru meciul de joi, cu Vasluiul”


CSM Bacău s-a impus fără drept de apel în deplasarea de la Dunărea Brăila, contând pentru etapa a II-a din Divizia A la handbal masculin. Tinerii handbaliști băcăuani au învins cu 36-19 (16-11), după o primă repriză la relanti și o a doua jucată cu maximum de seriozitate. ”În prima repriză s-a intrat în joc mai greu, mai relaxat, dar în partea a doua a meciului handbaliștii noștri au înțeles să evolueze la maximum de intensitate. Și portarii au fost în nota echipei, adică au avut o primă repriză mai relaxată, dar eu îi felicit pe toți jucătorii pentru această victorie clară. Cât despre derby-ul de joi, cu HC Vaslui, pot să spun că suntem montați 1000 %”, ne-a declarat antrenorul Sebastian Hagiu.

CSM Bacău: Grigoraș, Erhan – Bulov 8, M. Bujor 6, Beleaev 5, Vartic 3, Tărâță 3, Macovchin 3, Cotinghiu 3, Anghelov 2, Carali 1, Rață 1, Folescu 1, Zvanciuc.

Etapa a III-a a eșalonului secund se va disputa joi, 29 septembrie, atunci când CSM Bacău va evolua pe teren propriu, de la ora 17, împotriva formației HC Vaslui.

4 comentarii la „Handbaliștii de la CSM Bacău au învins din nou la scor / Sebastian Hagiu: ”Suntem 1000 % montați pentru meciul de joi, cu Vasluiul””

  1. Montati-va ca sa va demonteze Vasdluiul!!! O veti fura acasa! Hagiule nu uita de inde ai plecat!! sau tu megi pe principiul „sunt profesiuonist si imu vad de treaba la echipa care ma plateste!!!” Ai mare grija ca poate nu mai vii la Vaslui!!!

  2. Va evolua impotriva echipei HC Vaslui? va juca impotriva principalei pretendente la promovare si care va bate la Bacau!!! Va faceti ca ploua sau o treceti la si altele pe HC Vaslui? sau nu stiti ca va bateti cu vasluiul? Ori credeti ca bateti totul a scor?

  3. Montat 1000% e HAGIU mai degraba pentru ca este vorba de un meci de orgolii: discipol contra mentor. Ca sa nu mai vorbim de modul in care i s-a dat cu sutul lui H agiu de la HC. Deci, CLAR! montare de 1000%

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.