Eliminare onorabilă: FC Brașov – FCM Bacău 2-0 (0-0, 0-0, d.p.)


Șaisprezecimile Cupei României au adus la Brașov față în față două echipe preocupate mai mult de campionat. De aici, a rezultat un meci anost, echipa băcăuană reușind să ducă meciul în prelungiri grație prestației excelente a portarului Roca.
Singura ocazie a primului mitan s-a consumat în minutul 26, atunci când Mateiu a șutat în bară, după o pasă primită de la Buga. În minutul 55, Hurdubei a fost pe punctul de a intercepta o pasă trimisă de Machado către portarul Felgueiras, acesta reușind să intervină in extremis la 15 metri de propria poartă. În minutul 81, Roca a scos de la vinclu pentru ca, opt minute mai târziu, portarul băcăuan să intervină din nou excelent, de data aceasta la șutul expediat de la mare distanță de Ionescu. În prelungirile primelor 90 de minute, același Roca a scos șutul lui Mateiu și a trimis partida în prelungiri.
În prima repriză de prelungiri, gazdele au tranșat soarta calificării, datorită golurilor înscrise de Buga (min. 93) și Machado (min. 105).

FC Braşov: Felgueiras – Velayos, R. Machado, Hugo De Sousa, Cr. Ionescu – Ferreira Kanu (46 Chipciu), Toloza, Fl. Stângă (71 Cristescu), Mateiu – Hadnagy (46 Pedro Moutinho), M. Buga. Antrenor: Daniel Isăilă.

FCM Bacău: Roca – Lipovanu, Bursuc (46 Întuneric), Ursu, Luncanu (34 Mihălăchioae) – Huiban, Baciu, Taban, Apostu – Curiliuc (72 Vraciu), Hurdubei. Antrenor: Gheorghe Poenaru.

Foto: gsp.ro

Un comentariu la „Eliminare onorabilă: FC Brașov – FCM Bacău 2-0 (0-0, 0-0, d.p.)”

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.