Știința Bacău a câștigat ”Brăila Volei Team Cup”


Vicecampioana României la volei feminin a participat vineri și sâmbătă la turneul ”Brăila Volei Team Cup”, alături de alte trei prim-divizionare (Unic Piatra Neamț, CSU Argeș Volei Pitești și Penicilina Iași) și de două formații din eșalonul secund (CSU Comison Brăila și CSU Galați). Știința Bacău s-a impus în toate partidele susținute la Brăila, disputate în sistemul ”cel mai bun din trei seturi”: 2-0 cu CSU Argeș Volei Pitești, 2-1 cu Penicilina Iași, 2-0 cu CSM Comision Brăila, 2-0 cu CSU Galați și 2-1 cu Unic Piatra Neamț.
”A fost un turneu util și sunt mulțumit de felul în care s-au prezentat jucătoarele mele la stadiul de pregătire în care ne aflăm. Am încercat mai multe formule de echipă, singura constantă în teren fiind Viktoria Polishchuk, a cărei dublură pe post, Sabina Miclea, este la lotul național. Mă bucur că am avut-o la dispoziție și pe Alexandra Sobo, pe care am putut-o vedea la lucru alături de noile sale colege”, ne-a declarat antrenorul Florin Grapă.
În turneul de la Brăila, tehnicianul Științei Bacău a avut la dispoziție următorul lot de jucătoare: Viktoria Polishchuk, Mihaela Herlea, Mihaela Truță, Crina Hosu, Alexandra Sobo, Ramona Elisei, Tatiana Lupu, Anca Bunea, Ramona Breban și Simona Bârzan.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.