Și-au luat revanșa: U Transilvania Cluj – Știința MD Bacău 31-37 (11-20) a fost live text de la ora 18.00


Știința Municipal Dedeman Bacău a reușit să-și ”plătească datoriile” față de U Transilvania Cluj joi seara, impunându-se fără drept de apel în partida de sub Dealul Feleacului, contând pentru etapa a II-a a Ligii Naționale de handbal masculin. Băcăuanii au început în trombă și în minutul 11 conduceau cu 8-1, grație unei apărări atente și intervențiilor lui Laufceac. Clujenii au reușit să se apropie la 4 lungimi, 6-10 în minutul 20, deoarece Știința a ratat trei aruncări de la 7 metri și câteva contraatacuri, dar elevii lui Eliodor Voica au pus rapid lucrurile la punct și au intrat la pauză cu un avans de 9 goluri.
În repriza secundă, băcăuanii și-au ținut adversarii la respect, conducând chiar și la 11 goluri, iar pe final antrenorul Științei a schimbat liniile, iar clujenii au pierdut la o diferență rezonabilă. De remarcat faptul că Ghiță a fost din nou golgeterul echipei, Marius Bondar a fost în mare vervă, iar cei trei portari au avut cu toții evoluții foarte bune.

ȘTIINȚA: Laufceac, Tevzadze, Tamaș – Ghiță 8, Bondar 7, Rotaru 4, Kurilenko 4, Păunică 3, Dospinescu 3, Voica 3, Gurkovsky 2, Iancu 1, Ramba 1, Grigoraș 1, Manea, G. Bujor.

Celelalte rezultate ale etapei a doua: Steaua București – Dinamo Călărași 20-26, CSM București – CSM Satu Mare 27-32, CSM Ploiești – HCM Constanța 24-36, Energia Tg. Jiu – Poli Timișoara 25-21, Potaissa Turda – CSU Suceava 25-28 și CS Caraș-Severin – HC Odorhei 25-24.

2 comentarii la „Și-au luat revanșa: U Transilvania Cluj – Știința MD Bacău 31-37 (11-20) a fost live text de la ora 18.00”

  1. Vazand live scorul nu poti sa nu fii impresionat de maniera in care s-a obtinut victoria. Sa conduci aproape tot meciul la diferente in jur de 10 goluri e aproape incredibil pentru mine, obisnuit fiind in ultima perioada sa vad numai meciuri decise pe final. Felicitari din toata inima baietilor si poate victoria asta categorica va aduce mai multi bacauani la sala, caci asistenta de la debut a fost usor dezamagitoare.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.