Avancronică: CSM Bacău – CSM Ploiești (Sala Sporturilor, sâmbătă, ora 11)


Handbalistele de la CSM Bacău încearcă sâmbătă dimineață să obțină prima victorie a sezonului, la prima apariție în fața propriilor suporteri. După evoluția modestă de la Deva, elevele antrenorilor Gabriela Manea și Adi Brezan sunt datoare cu o prestație bună care să le aducă primele puncte, mai ales că vor avea în față o nou-promovată. La CSM Bacău este așteptată să debuteze Ștefania Lazăr, în timp ce utilizarea Mihaelei Cherecheș este sub semnul întrebării, din cauza întârzierii Certificatului Internațional de Transfer.
CSM Ploiești a furnizat una din surprizele rundei inaugurale, învingând cu 29-27 pe Corona Brașov, înscriind 10 goluri din aruncări de la șapte metri, semn că prahovencele mizează mult pe jocul cu experimentatul pivot Aneta Barcan.
Partida dintre CSM Bacău și CSM Ploiești va fi arbitrată de un cuplu de arbitri din Galați, alcătuit din Adrian Dima și Florin Ichim.

Primul joc al etapei s-a disputat joi seara, U Jolidon Cluj – HCM Roman 30-26 (13-12). Celelalte meciuri ale etapei a II-a din Liga Națională se vor desfășura sâmbătă, de la ora 11, după următorul program: SCM Craiova – Oltchim Rm. Vâlcea, CSM București – Oțelul Galați, Corona Brașov – Univ. Neptun Constanța, HC Zalău – CSM Cetate Deva și Dunărea Brăila – HCM Baia Mare.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.