Victorie convingătoare: Știința MD Bacău – Vojvodina Novi Sad 37-32 (19-14)


Știința Municipal Dedeman Bacău a pășit cu dreptul la prima ediție a Memorialului ”Zoran Kurtes”, care se desfășoară la Constanța. Băcăuanii au învins clar formația sârbă Vojvodina Novi Sad, la capătul unui joc în care adversarii au condus o singură dată, cu 1-0. Știința s-a desprins rapid, la 8-2 și 13-7, după care sârbii s-au apropiat la 2 goluri (14-12), însă elevii lui Eliodor Voica au intrat la pauză cu un avans de 5 goluri.
În repriza secundă, antrenorul Eliodor Voica a rulat tot lotul de jucători, Știința a făcut și spectacol, reușind două aeriene, finalizate de Iacob și Dospinescu, obținând o victorie clară, e drept că în fața unei echipe venită după 17 ore de călătorie cu autocarul. Știința a arătat în progres față de turneul de la Bacău, mai ales la capitolul viteză de joc.
Sâmbătă, de la ora 19, băcăuanii vor juca împotriva gazdei turneului, HCM Constanța, care a învins în meciul al doilea pe RK Jugovic Kac cu 32-28.

ȘTIINȚA: Tevzadze, Tamaș, Laufceac – Rotaru 7, B. Voica 7, Păunică 4, Bondar 3, Gurkovsky 3, Iacob 3, Ghiță 2, Iancu 2, G. Bujor 2, Kurilenko 1, Dospinescu 1, Tărâță 1, Sandu 1.

Un comentariu la „Victorie convingătoare: Știința MD Bacău – Vojvodina Novi Sad 37-32 (19-14)”

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.