Învinse de emoții: CSM Bacău – Dunărea Brăila 24-26 (13-13)


CSM Bacău a pierdut primul joc din cadrul turneului la care este gazdă, însă se poate spune că handbalistele pregătite de Gabriela Manea și Adi Brezan au lăsat o impresie bună. După cum începuse jocul, pe spectatorii băcăuani începuse să-i strângă în spate, brăilencele conducând cu 10-2 în minutul 14. Acest scor a fost posibil pe fondul unei evoluții pline de trac a băcăuanelor, care au părut copleșite de emoții, ele încercând să înscrie doar din acțiuni personale, în timp ce contraatacul și faza a doua n-au funcționat deloc. În cea de-a doua parte a primei reprize, însă, interii Szabo și Toma au dat semnalul revenirii, Parkhomenko a închis poarta, iar la pauză s-a intrat la egalitate, în condițiile în care Duță a ratat în ultima secundă de pe semicerc.
În repriza secundă s-a mers cap la cap până în minutul 43, după care echipa băcăuană a reușit să se desprindă chiar la 2 goluri, conducând cu 22-20 în minutul 48. La acest scor, antrenorul brăilean a cerut time-out, după care handbalistele CSM-ului au intrat din nou în vrie pe final, atunci când s-au greșit pase elementare cu nemiluita, iar Dunărea a primit bucuroasă cadourile gazdelor și a obținut victoria.
Una peste alta, formația băcăuană arată promițător la o lună după înființare și, încet-încet, trebuie să înceapă să joace la un potențial apropiat de maxim mai mult de 35 de minute, cât au făcut-o în meciul cu Dunărea Brăila. Și o ultimă observație: se așteaptă mai mult de la extreme, dar și de la pivotul Shutska pe faza de atac, ea ratând de două ori de pe semicerc.

CSM Bacău: Parkhomenko – Szabo 8, Toma 7, Krumova 4, Duță 2, Simion 1, Ariton 1, Geapănă 1, Shutska, Amoagdei, Grigore, Matei.

Dunărea Brăila: Dobre, Voicu, Bujoiu – Goran 5, Iancu 5, Adespii 4, Crăciun 4, Lobach 3, Yushchenko 2, Constantinescu 2, Brot 1, Eșanu, Drăguț, Irimia, Tabarcea.

6 comentarii la „Învinse de emoții: CSM Bacău – Dunărea Brăila 24-26 (13-13)”

  1. Cred ca numirea ca antrenor principal a domnului Gabi Armanu la aceasta echipa este iminenta. Este cu 3 clase peste Gabi Manea. Inca nu e prea tarziu! Cu el pe banca putem prinde cupele europene!

    1. După cum bănuiam, ”oamenii de bine” au început bombardamentul cu noroi. Nu e nimic iminent, fiți pe pace.

  2. mi-am spus doar o parere! nu am dat cu noroi in nimeni! doar cred ca domnul Armanu e mai bun ca antrenor decat doamna Manea… Este ceva gresit?

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.