Mai este de lucru: HCF Piatra Neamț – CSM Bacău 28-26 (13-11)


Cu cinci săptămâni înaintea debutului Ligii Naționale de handbal feminin, CSM Bacău s-a deplasat la Piatra Neamț, pentru un amical cu echipa locală, care evoluează în eșalonul secund. Formația pregătită de Gabriela Manea și Adi Brezan nu a contat pe aportul celor trei străine din lot, dintre care bulgăroaica Krumova a început să aibă, se pare, serioase probleme de comportament. În aceste condiții, CSM Bacău a evoluat cu un singur portar și fără un pivot de meserie în teren, dar jucătoarele băcăuane au avut o evoluție ștearsă la Piatra Neamț, comițând foarte multe greșeli individuale. Și ca tacâmul să fie complet, gazdele au adus pe post de arbitri doi băieți care n-au nicio legătură cu jocul de handbal, fluierând totalmente anapoda. Bine, un asemenea arbitraj ne-ar putea aștepta și în campionat în deplasare, dar fluierașii pietreni au cam sărit calul, chiar dacă băcăuanele au pierdut în primul rând pe mâna lor.
La începutul săptămânii viitoare sunt așteptate să revină la Bacău ucrainencele Parkhomenko și Shutska, precum și bulgăroaica Krumova, după întregirea lotului fiind posibilă disputarea unui meci amical cu HCM Roman, înaintea Cupei Municipiului Bacău, ce va avea loc vineri și sâmbătă.
CSM Bacău: Sîntămărean – Duță 7, Szabo 7, Toma 5, Simion 4, Ilie 1, Geapănă 1, Trăilă 1, Amoagdei, Matei.

6 comentarii la „Mai este de lucru: HCF Piatra Neamț – CSM Bacău 28-26 (13-11)”

  1. Domnule , sunteti cumva un specialist in arbitrajul de handbal? Cu tot respectul, sa spui despre cineva pe care l-ai vazut o singura data ca nu are treaba cu handbalul e lipsa de profesionalism; intamplator, unul dintre cei doi arbitri a jucat handbal la nivel de seniori cam 7 ani, in Liga si in Divizie. Oricum, un ziarist serios prezinta parerile specialistilor, respectiv antrenorii, nu emite singur judecati de valoare.

    1. Domnule dragă, nu-ți trebuiau cunoștințe vaste despre handbal ca să-ți dai seama că băieții sunt pe dinafară sau, dacă au greșit intenționat, e cu-atât mai trist pentru ei că s-au pretat la așa ceva la un meci amical. Inclusiv ziariștii din Piatra Neamț erau intrigați de maniera de arbitraj.

  2. A început balul!!!!!Păi ce să facă cu rezrvele rezervelor de la prietena din Brașov!!Sau credeți că Sf.Gheorghe a avut mari valori nevăzute!!!Rămân la părerea mea,e bună!!!

  3. ce rusinos unu se cearta pt arbitraj altu ca ce face cu rezervele:)) sunteti penibili sincer sunt unii dintre voi care nici nu sti cu ce se mananca handbalu,da critici cat cuprinde

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.