Victorie în primul amical: CSM Sf. Gheorghe – CSM Bacău 22-37 (8-20)


Noua echipă de handbal feminin a Bacăului a disputat sâmbătă dimineață, la Sfântu Gheorghe, primul meci amical al verii. Adversară i-a fost chiar fosta echipă a Gabrielei Manea, echipa de divizie secundă CSM Sfântu Gheorghe. CSM Bacău a obținut o victorie categorică, în condițiile în care a fost rulat tot lotul de jucătoare, mai puțin ucraineanca Irina Shutska, aceasta acuzând o tendinită. În pofida rezultatului, antrenoarea principală a echipei băcăuane consideră că mai e foarte mult de lucru: ”Scorul nu reflectă absolut nimic, la noi se vede lipsa antrenamentelor în sală. Am avut o apărare bună, chiar dacă pe alocuri ne-a lipsit agresivitatea, însă avem timp să punem la punct și acest aspect. Cert este că ne trebuie foarte multe antrenamente în sală, rămâne de văzut cum vom rezolva acest lucru până pe 30 iulie.”

CSM Bacău: Parkhomenko, Sântămărean – Simion 7, Toma 6, Szabo 6, Duță 3, Krumova 3, Matei 3, Amoagdei 3, Grigore 3, Trăilă 2, Geapănă 1.

Sâmbătă după-amiază, tot la Sfântu Gheorghe, CSM Bacău va disputa un nou joc de verificare, de data aceasta în compania lotului național de tineret al României.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.