Remiză cu garnitura secundă: CSM Pașcani – FCM Bacău 2-2 (2-2)


La nici 24 de ore după amicalul de la Roznov, disputat în compania colegei de serie, Săgeata Năvodari, FCM Bacău s-a deplasat sâmbătă dimineață la Pașcani, unde a evoluat împotriva fostei colege din eșalonul al treilea, CSM. Antrenorul Gheorghe Poenaru a utilizat ceea ce s-ar putea numi ”garnitura a doua” a formației, o parte dintre jucători evoluând și în jocul de vineri, fapt care, coroborat cu temperatura ridicată, și-a pus amprenta asupra prestației băcăuanilor. Scorul a fost deschis de formația gazdă, băcăuanii au întors rezultatul prin Pavel și Hurdubei, însă formația din Pașcani a egalat înainte de pauză, stabilind și rezultatul final.
”S-a simțit și puțină oboseală, fiindcă unii jucători au evoluat și vineri, a fost și căldura de afară, dar sigur că rezultatul nu mă mulțumește. Trebuie, însă, amintite și cele 5-6 mari ocazii pe care le-am ratat în repriza secundă”, ne-a declarat Gheorghe Poenaru.

FCM Bacău: Roca – Mihălăchioae, Bursuc, Agheorghesei, Luncanu – Lipovanu, Întuneric, Chirilă, Pavel – Menghia, Hurdubei. Au mai jucat: Petrache, Taban, Huiban, Curiliuc, Scânteie, Filip, Eudean și Vraciu.

Următorul amical al FCM-ului va avea loc miercuri după-amiază, pe ”Municipal”, cu Dunărea Galați.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.