Egal în Dealul Copoului: CSMS Iași – FCM Bacău 1-1 (1-1)


Al doilea amical al verii pentru FCM Bacău s-a disputat la Iași, în compania viitoarei colege de serie, CSMS. Băcăuanii au deschis rapid scorul, în minutul 2, atunci când Huiban a pus latul și a înscris după centrarea lui Doboș. Următoarea ocazie le-a aparținut tot oaspeților, Doboș șutând puțin pe lângă poartă dar, în min. 14, Orac a egalat după o incursiune pe aripa stângă. Marius Doboș a ieșit din nou la rampă în minutul 23, când a fost faultat în careu, însă în loc de penalty s-a dictat doar lovitură de colț.
În repriza secundă, Ghiceanu a țintit bara (min. 48), dar marile ratări au aparținut tot echipei băcăuane, prin Lipovanu (min. 65) și Curiliuc (min. 76). De notat că, din cauza caniculei, antrenorul Gheorghe Poenaru a rulat întreg lotul de jucători, efectuând schimbări la intervale relativ reduse de timp, pentru a evita problemele de sănătate.
La finalul jocului, antrenorul principal al echipei băcăuane ne-a declarat: ”A fost un meci bun de pregătire și țin să precizez că adversarul nr. 1 a fost căldura. Am întâlnit un adversar care s-a întărit în această vară și care are ca obiectiv promovarea, dar jucătorii noștri au făcut față cu brio unor jucători cu mare experiență, cum sunt Gado, Nalați sau Orac. Consider că rezultatul este echitabil, chiar dacă ni s-a refuzat un penalty însă, după cum am mai spus, nu rezultatele mă interesează, ci să întâlnim adversari redutabili.”

CSMS: Bălan – David, Straton, Mitrea, Florea – Gado, Nalați, Tudor, Bâdic – Marinkovic, Orac. Au mai jucat: Popa, Ciucur, Dulgheru, Boeștean, Marin, Vătavu, Humă, Gorovei, Ghiceanu și Crengăniș. Antrenor: Marius Baciu.

FCM Bacău: Petrache – Mihălăchioae, Lozneanu, Ursu, Eudean – Taban, Apostu, Apostol, Doboș – Boghian, Huiban. Au mai jucat: Stamatin, Roca, Codreanu, Chirilă, Menghia, Hurdubei, Vraciu, Lipovanu, Pavel, Curiliuc, Bursuc, Agheorghesei, Luncanu, Întuneric și Scânteie. Antrenor: Gheorghe Poenaru.

foto: liga2.ro

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.