Știința MD Bacău nu participă la licitația de la Sighișoara


Joi, de la ora 11, la Sighișoara, la sediul Centrului Național de Excelență, va avea loc licitația pentru handbaliștii centrului, promoția 1992-1993. Lista jucătorilor pentru care se va licita cuprinde 10 nume: Ciprian Vancea, Albert Cristescu, Adrian Tenghea, Elvis Acsinia, Alexandru Juverdeanu, Marius Szoke, Ștefan Ionel, Ștefan Niculae, Paul Geica și Zoltan Fodor. Evaluarea jucătorilor este cuprinsă între 4000 și 10000 de euro, rămânând de văzut cine va licita pentru componenții unei echipe care săptămâna trecută s-a făcut de băcănie în Suedia, pierzând și în fața Qatarului.
În ceea ce privește echipa Știința Municipal Dedeman Bacău, care anul trecut a licitat și l-a achiziționat pe Ionuț Ramba, anul acesta gruparea băcăuană va spune ”pas” licitației de la Sighișoara. ”Nu vom fi prezenți la licitație, fiindcă nu avem de ce. Am fost la un moment dat interesați de Vancea, dar el și-a manifestat dorința de a continua la Steaua”, ne-a declarat managerul Puiu Ciobanu.
Interesant e faptul că Știința e extrem de interesată să-și aducă un portar și se pare că acesta va sosi la Bacău spre sfârșitul săptămânii. Cu toate că, alături de Tevzadze și Tamaș, echipa băcăuană îl are în lot pe fostul portar al naționalei de tineret, Ștefan Grigoraș, se pare că tânărului goal-keeper i se refuză în continuare șansa de a evolua în prima ligă, el urmând a fi cedat la CSM Bacău.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.