Igor Moskalenko regretă plecarea de la Știința Bacău: ”N-am vrut să plec, n-am nicio vină”


Aflat acasă, în Rusia, fostul inter sânga al Științei Municipal Dedeman Bacău, Igor Moskalenko regretă despărțirea de gruparea băcăuană. După ce, în sezonul 2009-2010, a înscris 144 de goluri, fiind al cincilea golgeter al Ligii Naționale, Igor a avut un an de coșmar pentru el, la capătul căruia conducerea a decis să renunțe la serviciile sale. Întrebat care a fost cauza acestei ”căderi”, handbalistul rus a spus: ”Probabil că a fost vorba de conflictul pe care l-am avut cu Gabi Armanu, care nu m-a mai folosit, probabil voia pe altcineva la echipă în locul meu. Apoi, Colin Voica a continuat pe aceeași linie, pur și simplu nu mi-a oferit șansa să joc. Această situație m-a făcut să fiu nervos, să nu mă mai pot concentra, iar rezultatele s-au văzut. Cu toate acestea, atunci când am fost folosit, cu Constanța de exemplu, am marcat 5 goluri și am dat 6 pase la pivot. Ambii antrenori au refuzat să mă folosească fără niciun motiv. Poate că le-a fost teamă că voi juca bine iar mai apoi vor trebui să explice motivele pentru care vor să renunțe la mine. Eu mi-am dorit să rămân, dar conducerea a decis altceva. Mi-ar fi plăcut să joc în sezonul următor alături de Sandu Iacob, cred că am fi făcut echipă bună împreună, el fiind un jucător care crează o atmosferă foarte bună.”
În ceea ce privește viitorul său, Igor Moskalenko nu are nicio certitudine: ”Deocamdată sunt în negocieri cu alte echipe. Eu mi-aș dori să joc tot în România, pentru a le demonstra fanilor de acolo că am valoare. Sigur că, într-o bună zi, mi-ar plăcea să mă întorc și la Știința, dar nu cu antrenorul de acum.”

În replică, fostul antrenor al Științei, Gabriel Armanu, a spus: ”Sigur că da, eu sunt vinovat pentru faptul că, în vara trecută, a venit la echipă cu 14 kilograme în plus, motiv pentru care a și fost penalizat conform regulamentului de ordine interioară, ceea ce l-a supărat foarte tare. Tot antrenorii au fost vinovați că se antrena așa cum voia el, la circa 40% din ce putea. De supărare, a plecat de la Bacău fără să predea echipamentul și cheile de la apartament.”

2 comentarii la „Igor Moskalenko regretă plecarea de la Știința Bacău: ”N-am vrut să plec, n-am nicio vină””

  1. Poate ca Igor a avut si partea lui de vina dar ce-i drept l-au lasat prea mult pe banca,imi pare rau pentru el dar poate i se va oferi sansa sa joace tot in Romania.

  2. Oriunde in lume daca te duci sa joci si dai si esti profesionist 100% nu te caroteaza nimeni.Igor nu a fost profesionist decat in primul an.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.