Cristi Popovici: ”Am semnat pe doi ani cu SC Bacău”


Aflat în concediu pe litoral, Cristian Popovici a plecat sâmbătă dimineața la Bacău, acolo unde a semnat un contract pe două sezoane, cu opțiune de prelungire pe încă unul (din partea clubului) cu Sport Club. ”Contractul la Botoșani îmi expirase, chiar mă înțelesesem verbal să continui acolo dar, fiind vorba de Bacău, mi-am schimbat opțiunea”, ne-a declarat tehnicianul băcăuan.
Cu toate acestea, Cristi Popovici spune că nu a fost vorba de o alegere sentimentală: ”În fotbalul de azi, nu e loc de sentimentalisme. Mi s-a prezentat un proiect interesant, de aceea am ales să vin la SC.” Referitor la obiectiv, acesta nu poate fi decât promovarea în liga secundă. ”E prima dată când antrenez în eșalonul al treilea, un alt obiectiv nici n-aș fi acceptat”, a spus Cristi Popovici pentru BacaulSportiv.ro.
Cristian Popovici îl va avea ca secund pe Marius Gireadă, dar în staff-ul tehnic vor fi păstrați și cei care au colaborat în sezonul trecut cu Ciprian Panait. Noul antrenor al echipei SC Bacău va sosi în municipiul de pe Bistrița la sfârșitul acestei luni, reunirea lotului fiind prevăzută pentru 4 iulie.
Foto: adevarul.ro

Un comentariu la „Cristi Popovici: ”Am semnat pe doi ani cu SC Bacău””

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.