Cristian Sava: ”Dacă CS Căiuți vrea să promoveze, eu cred că poate”


Președintele AJF Bacău era mulțumit la finalul sezonului competițional 2010-2011, mai ales că, grație un parteneriat cu o firmă de echipament sportiv, echipele clasate pe primele opt locuri în Liga a IV-a au fost premiate de forul fotbalistic băcăuan. Iată ce a declarat Cristian Sava despre finala județeană a Cupei României: ”Pot să spun că sunt de două ori bucuros, în primul rând pentru că numerosul public prezent a putut vedea un fotbal de calitate, cu multe goluri spectaculoase. În al doilea rând, sunt bucuros că am reușit, cu sprijinul sponsorului competiției, să premiem echipele de pe primele opt locuri.”
În ceea ce privește sezonul competițional următor, președintele AJF Bacău a spus că nu vor exista modificări ale sistemului competițional, chiar dacă, la un moment dat, s-a discutat despre împărțirea eșalonului patru în două serii.
Referitor la meciul de baraj de miercuri, de la Sfântu Gheorghe, în care CS Căiuți va juca pentru un loc în eșalonul al treilea cu ASA Miercurea Ciuc, Cristian Sava a declarat: ”Dacă ei își doresc să promoveze, eu zic că pot, fiindcă echipă au. Aceasta va depinde și de ce vor face factorii implicați din zona Trotușului, fiindcă până la urmă e echipa lor și e nevoie de un sprijin financiar important la nivelul eșalonului al treilea.”

3 comentarii la „Cristian Sava: ”Dacă CS Căiuți vrea să promoveze, eu cred că poate””

    1. Din păcate nu, încercăm să găsim pe cineva care să ne poată ține la curent cu evoluția meciului.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.