Sfârșit de capitol: HC Odorhei – Știința MD Bacău (sâmbătă, ora 18, livescore pe BacaulSportiv.ro)


Din păcate, ultima etapă a Ligii Naționale va consemna și cea mai slabă clasare a Științei Municipal Dedeman Bacău de la revenirea pe prima scenă a handbalului masculin. Băcăuanii vor termina pe locul 6, iar partida de la Odorhei e doar o repetiție pentru Cupa României de săptămâna viitoare, atunci când pot salva sezonul cu o calificare pe ultima sută de metri în cupele europene.
Cum despre sezonul ce stă să se încheie vom avea timp de despicat firul în patru, să sperăm că handbaliștii băcăuani vor face o figură frumoasă la Odorhei. Evoluția scorului va fi prezentată live de Bacăul Sportiv, existând și eventualitatea prezentării partidei live text la ora 18.
În primele partide al ultimei etape s-au înregistrat rezultatele: Minaur Baia Mare – CSM Satu Mare 30-24, Dinamo Municipal Brașov – CSM București 25-25 și U Transilvania Cluj – UCM HC Caraș-Severin 34-26. Sâmbătă vor avea loc și ultimele jocuri, CSU Suceava – Poli Timișoara, Energia Pandurii Tg. Jiu – HCM Constanța și CSM Oradea – Steaua București.

4 comentarii la „Sfârșit de capitol: HC Odorhei – Știința MD Bacău (sâmbătă, ora 18, livescore pe BacaulSportiv.ro)”

  1. indiferent de cum se va sfirsi acest campionat cred ca suporterii inteligenti vor fi alaturi de echipa facind o retrospectiva a tot ce s-a intimplat in acesti patru ani cred ca in primul rind trebuie sa se plece de la modul in care in fiecare an s-au facut transferarile la echipa care au lasat de dorit si dupa aceea la schimbarile fregvente ale antrenorilor care da un dezechilibro din toate punctele de vedere vreau sa cred ca conducatorii acestui club isi recunosc erorile facute datorita problemelor personale ale lui armanu cu unii jucatori acestia au trebuit sa paraseasca echipa si acest lucru a dus la scaderea pontetialului acestei echipe atit timp cit un maneger si un antrenor nu au stiut sa faca achizitii pe masura necesara trebuie sa raspunda

  2. Voica a semnat cu Stiinta pe 8 martie dupa ce se disputase o etapa din retur.
    eram pe locul 4

    Am incheiat campionatul pe locul 6 !

    Cam atata am de zis!

  3. Domnule Voica,cred ca ar fi timpul sa cereti un time-out in ceea ce priveste echipa STIINTA.FORZA STIINTA.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.