Au scăpat de griji/ Aerostar Bacău – Petrotub Roman 2-1 (1-1)


Aflată sub spectrul retrogradării, Aerostarul avea o singură variantă în meciul împotriva celor de la Petrotub, și anume victoria. Meciul a început cu gazdele în atac, dar, de fiecare dată, acțiunile lor se împotmoleau la finalizare. Deschiderea de scor avea să vină, însă, din partea romașcanilor. O centrare venită de pe partea dreaptă a atacului celor de la Petrotub l-a găsit pe Popa singur în mijlocul careului de unde a șutat plasat la colțul porții lui Iacobuță. Fotbaliștii Aerostarului n-au dezarmat și au continuat să atace, irosind o uriașă ocazie de a marca în minutul 27, atunci când Carp și Radu au trecut pe rând pe lângă egalare, luându-l la țintă pe portarul advers. Unsprezece minute mai târziu avea să vină și egalarea când, în urma unui contraatac rapid pe partea stângă, Sârbu a marcat cu un șut în diagonală de la aproximativ 14 metri. Până la pauză, băcăuanii au mai irosit o situație importantă, când șutul în diagonală al lui Radu s-a dus mult în dreapta, iar Sârbu, aflat în apropiere, nu a putut trimite mingea în plasă. În minutul 47 avea să se stabilească și rezultatul final al partidei, când, în urma unui corner, proaspătul intrat Alexandru Popa, nederanjat de adversari în mijlocul careului, a reluat cu capul în poarta romașcană. Din acest moment, ambele echipe au încetinit ritmul de joc, gazdele părând că se mulțumesc cu rezultatul în timp ce oaspeții nu-și doreau altceva. Ar mai fi de menționat o acțiune importantă a oaspeților, când în minutul 81 Harbuzaru a scăpat singur cu portarul însă centralul partidei a fluierat un fault în atac doar de el văzut. În aceste condiții, Aerostarul va evolua și în sezonul următor în Seria I a Ligii a III-a, scăpând de emoțiile retrogradării și așteptând în liniște ultimul meci al stagiunii, împotriva celor de la Ceahlăul II, pe teren propriu.

Aerostar: Iacobuță – Bălăiță(’64 Strungariu), Ichim, Burcă, Măgirescu – Senteș, Dumitriu, Radu (’57 V.Gheorghe), Sârbu – Pavăl (’46 A. Popa), Carp(’68 Berbecie). Dir. tehnic: Gogu Munteanu.

Petrotub: Robu – Gafița, Marin, Ghidarcia (’68 Ciobanu), Pop – Vlaicu, Sărițanu, Petrila, Ungurianu – Harbuzaru, V. Popa (’66 Alexandru). Antrenor: Ovidiu Marc

În celelalte meciuri ale etapei, s-au înregistrat rezultatele: Politehnica Galați – SC Bacău 1-1, FCM Onești – CSM Focșani 1-1, Ceahlăul II P. Neamț – Oțelul II Galați 2-0 și Cetatea Tg. Neamț – Rapid CFR Suceava 2-1. Partida CS Panciu – Luceafărul Mihai Eminescu se dispută pe 31 mai, de la ora 18:00.

Un comentariu la „Au scăpat de griji/ Aerostar Bacău – Petrotub Roman 2-1 (1-1)”

  1. nu va este rusine.nu erati in stare sa bateti pe nimeni acum 2 sapt si acum , deodata, bateti pe ocupantii locurilor 3 si 4 din clasament…BLATISTII BLATISTILOR.sa va fie rusine.sa fie rusine conducerii,in loc sa dea banii la adversare sau arbitrilor,mai bn ar da banii copiilor aia care isi rup degeaba picioarele pe la stadion…..RUSINE!

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.