Le rămâne finala mică: U 16 București – U 16 Bacău 5-0 (1-0)


Selecționata U 16 a județului Bacău a jucat de la egal la egal cu echipa Bucureștiului doar o repriză, la capătul căreia gazdele conduceau cu 1-0, însă băcăuanii rataseră trei mari ocazii, în stuație de unu la unu cu portarul advers. Două goluri venite rapid în debutul reprizei secunde le-au retezat aripile elevilor lui Fane Apostol și Cornel Codreanu, iar bucureștenii au luat opțiunea decisivă pentru finala mare.
”A fost un meci cu două reprize total diferite. În prima parte, am pus probleme adversarilor noștri, dar, în cea de-a doua repriză, pe fondul unui gol primit foarte rapid, jucătorii noștri au căzut și moral și fizic, iar de la 0-3 n-a fost decât un joc de-a șoarecele și pisica. Nu ne rămâne decât să arătăm în retur că nu asta e diferența de valoare dintre cele două echipe”, ne-a declarat Ștefan Apostol.
Dincolo de eșecul usturător din capitală, meritele calificării între primele patru echipe din țară rămân, iar tinerilor fotbaliști băcăuani le va rămâne șansa de a lupta pentru medaliile de bronz, în finala mică.
Returul semifinalei cu Bucureștiul va avea loc duminica viitoare, de la ora 11, pe stadionul ”Municipal”.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.