INADMISIBIL!/ Meciurile juniorilor Științei vor fi inaccesibile suporterilor băcăuani


Ca-n bancuri! Cele cu o veste bună și una rea. Vestea bună e că turneul final al handbaliștilor juniori I se va disputa la Bacău, în perioada 11-15 mai. Vestea proastă e că meciurile n-o să le poată vedea mai nimeni. Conform împerecherilor și desperecherilor federale, juniorii Științei fac parte din Seria I și ar trebui să joace meciurile preliminare la ore matinale, la care potențialii suporteri sunt ori la școală, ori la serviciu. Totul, după filosofia tâmpă că așa e tabela Berger, ca și cum dacă se schimbă ordinea meciurilor, la ore la care competiția să aibă și spectatori, rudele domnului Berger ar da buzna în Sala sporturilor din Bacău și ar declara turneul nul și neavenit. Serios, domnilor! Veniți-vă în fire și dați handbalul spectatorilor și sportivilor, în cele din urmă. Cui folosește o competiție disputată într-un anonimat total? Sau poate folosește cuiva…
Solicităm conducerii clubului Știința să facă demersurile necesare pentru programarea echipei băcăuane după-amiaza, fiindcă de-aia are loc turneul la Bacău, să vină lumea și să susțină echipa gazdă.
Reamintim că, nu demult, FRH a schimbat cu de la sine putere ordinea meciurilor ultimului turneu de sală din sezonul regulat al juniorilor I, deși programul era făcut tot după tabela Berger.

7 comentarii la „INADMISIBIL!/ Meciurile juniorilor Științei vor fi inaccesibile suporterilor băcăuani”

  1. in urma unui sondaj am stabilit ca mare parte din suporteri sunt in somaj, concediu de paternitate, chiulesc de la scoala/serviciu, sunt la pensie, sunt liber profesionisti sau sunt paznici de noapte. restul sustinatorilor vor afla rezultatele dupa ce termina programul. DIXIT!

  2. Halal conducere !! Oare nu putem vedea si noi sperantele Bacaului la joc? Dupa ce au facut rezultate uimitoare, cu scoruri pe care numai in baschet le mai vedem, nu merita aplaudati? Este o jignire adusa chiar jucatorilor !! Am incredere ca orele vor fi schimbate altfel efortul facut pentru a aduce turneul final la Bacau a fost facut in van !! In zilele urmatoare asteptam sa vedem alte ore de disputare a partidelor !!

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.