Gheorghe Poenaru: ”Suntem 99,9 % promovați”


Antrenorul liderei seriei I din Liga a III-a era foarte mulțumit la finalul jocului care a consfințit cea de-a 20-a victorie a echipei sale în actuala ediție de campionat.
Rep.: A fost ultimul mare hop din acest campionat ?

Gheorghe Poenaru: Mai avem, dar era un meci foarte important pentru noi, deoarece jucam acasă și mai avem puține jocuri de disputat, de aceea ne-am dorit foarte mult să câștigăm astăzi, pentru a nu sta cu emoții până în ultima etapă. Cred că, dacă vom câștiga vineri la Aerostar, lucrurile sunt rezolvate și din punct de vedere teoretic.

Rep.: A fost cel mai bun meci al FCM-ului din acest campionat ?

G.P.: Cred că da, în condițiile în care am întâlnit o echipă foarte bine instruită și pregătită, dar extrem de tânără și fără experiență competițională, ceea ce a contat enorm. Cred că a contat și faptul că echipa noastră nu a mai jucat sub aceeași presiune ca în meciurile cu Petrotub Roman și Rapid Suceava. Cred că am reușit un joc foarte bun, mă bucur că am marcat 4 goluri și am menținut un ritm susținut din minutul 1 până în finalul partidei.

Rep.: Rămâneți la procentul de 99% promovați, cum ați spus înainte de meci ?

G.P.: 99,9%. Trebuie să fim realiști, atât timp cât se mai pot întâmpla unele lucruri, trebuie să fim foarte atenți și eu sper ca jucătorii mei să aibă răbdare și modestie și să ne bucurăm la final. Am discutat cu ei lucrul ăsta, iar de mâine vom intra în cantonament pentru meciul cu Aerostarul.

Un comentariu la „Gheorghe Poenaru: ”Suntem 99,9 % promovați””

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.