Cristian Ghiță: ”Experiența lor superioară le-a adus calificarea”


Golgeterul meciului retur dintre Știința Municipal Dedeman Bacău și Cimos Koper a fost tânărul inter dreapta al băcăuanilor, Cristian Ghiță, autor a 8 goluri. Iată ce ne-a declarat el la finalul meciului.
Rep.: Ce crezi că ne-a lipsit astăzi să ne calificăm ?

Cristian Ghiță: În primul rând, ne-a lipsit experiența, s-a văzut că ei sunt mult mai experimentați decât noi. Am avut momente în care ne-am grăbit, iar ei au așteptat pur și simplu ca noi să greșim. Nu putem spune că astăzi au fost mai buni ca noi, ci doar au așteptat greșeala noastră.

Rep.: Meciul de azi vă va da un imbold în lupta din campionat pentru un loc de cupă europeană ?

C.G.: Da. Noi vrem în fiecare an să fim pe podium, dar din păcate anul acesta este foarte greu. Cât despre locurile de cupe europene, pentru ele ne batem mereu, însă e păcat că este al treilea an consecutiv când pierdem calificarea în ultimele secunde.

Rep. Cu un joc precum cel de azi, crezi că putem ataca finala la anul ?

C.G.: Sigur, mai ales că domnul antrenor a început să ne schimbe mentalitatea, să avem o mentalitate de învingători și cu siguranță că la anul vom juca finala.

4 comentarii la „Cristian Ghiță: ”Experiența lor superioară le-a adus calificarea””

  1. azi ti-ai aratat adevarata ta valoare.tine-o tot asa si in curand cred vei imbraca tricoul cu tricolor la nationala mare.bafta multa si capul sus.HAI STIINTA!!!!!

  2. Tot ce i-a lipsit pana acum lui Cristi au fost asumarea responsabilitatii in fata portii si tupeul. Acum se pare ca a inceput sa stapaneasca si aceste capitole si in cel mai scurt timp probabil va fi unul din cei mai buni interi din tara. Felicitari si bafta maxima Cristi Ghita!

  3. eu stiu ca esti bun ….da ce ai mai bun din tine si sing sigura ca vei ajunge foarte sus….bafta cris

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.