I-au scos din încălțări: Știința MD Bacău – CSM Sf. Gheorghe 58-27 (27-14)


Juniorii Științei Municipal Dedeman Bacău au început în trombă turneul semifinal de la Pitești, zdrobindu-și primul adversar, CSM Sf. Gheorghe. Tinerii handbaliști pregătiți de Nicolai Gomeniuc au dat dovadă de multă seriozitate, rămânând concentrați din primul și până în ultimul minut al întâlnirii. Mai mult, băcăuanii au avut și o mică nemulțumire: ar fi vrut să ajungă la 60 de goluri! La acest scor nu poate fi remarcată decât întreaga echipă, rezultatul de vineri oferindu-le un tonus bun pentru jocurile care urmează. Iată echipa Științei: Șanin, Garasciuc (împreună au avut 30 de intervenții) – Vartic 11, Zacaciurin 10, Beleaev 8, Macovchin 7, Carali 7, Moise 5, Șipulin 4, Anghelov 3, Cebotari 3, Jidobin.
În cel de-al doilea meci al zilei, CSH&V Pitești – LPS Brăila 30-24 (14-13). Sâmbătă, de la ora 18, Știința va întâlni pe LPS Brăila.

8 comentarii la „I-au scos din încălțări: Știința MD Bacău – CSM Sf. Gheorghe 58-27 (27-14)”

  1. chiar nu e poanta….e pe bune ..am fost la meci ;)) si chiar asa a fost 58-27 ..dar nu au jucat 100% ….treceau lejer de 60…plus ca si portarul de la Sf Gheorghe a avut destul de multe interventii

  2. Portar Sf.Gheorghe salvat cât mai multe mingi, pentru că, după un decalaj de 20 goluri, noi am jucat pentru distracţie şi nu se uită la scorul de meci, desi timp de 3 minute înainte de finalul meciului noi am vrut sa facem scorul de 60 dar nu am reusit, cred că 58 nu este, de asemenea, un rezultat rau.
    Înainte avem o multime meciuri mai grele, stim ca nu va continua să fie atât de simplu,prin aceasta noi nu relaxam …. Dar noi a argumentat în mod repetat că o iubim şi să ştim cum să joace handbal şi vom face tot posibilul pentru a deveni campioni !

  3. mda, 58 de golrti, dar nu se spune ca e nationala de handbal a moldovei. numai basarabeni……sa vedem noi de la anul viitor daca ii mai are………..stiu mai multe…..:)

  4. Nu suntem echipa naţională, toti baieti care se joacă la Stiinta Municipal Dedeman Bacau 2, in trecut a jucat in „Fortuna-Chishinau”a fost un club separat ! Toti baesti sunt din Fortuna nimeni de la alte cluburi din Moldova! Am tren împreună pentru 7-8 ani,unii si mai mult ! Aceasta este secretul nostru !

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.