Rămânem cu argintul: Tomis Constanța – Știința Bacău 3:0 (25-16, 25-12, 25-17)


Voleibalistele de la Știința Bacău au pierdut și cel de-al doilea meci disputat la Constanța, cu Tomis, și cu acesta și finala Diviziei A1. Partida de vineri a fost practic fără istoric, constănțencele impunându-se fără probleme și cucerind primul titlu din istoria clubului de la malul mării. Echipa băcăuană rămâne, însă, cu satisfacția unui sezon foarte bun și cu titlul de vicecampioană a României, ceea ce nu-i deloc puțin lucru.
Asupra recent încheiatului campionat de volei feminin vom reveni în cursul săptămânii viitoare.

6 comentarii la „Rămânem cu argintul: Tomis Constanța – Știința Bacău 3:0 (25-16, 25-12, 25-17)”

  1. Nu-i nimic fetelor. Capul sus, la anul o luam de la capat. Dar e clar ca e nevoie de ceva intariri pentru a obtine locul 1.
    Sistemul competitional e cam frustrant. Dupa un sezon regulat aproape perfect, sa pierzi campionatul in cateva meciuri mai putin reusite (poate datorita si accidentarii lui Fales) este dureros.
    Cert este ca echipa din Constanta a fost mai buna in finala (cel putin in cele 3 meciuri pe care le-am urmarit) si ca Nikolova a facut diferenta.
    Hai Stiinta!

  2. Piticu’ de la dinamo spune pe handbalvolei ca fetele lui grapa au vandut meciul. stie cineva daca este adevarat ?

    1. Spune că oficialii lui Tomis ar fi contactat jucătoarele, nu că s-a vândut meciul. Să nu împroșcăm cu noroi frumoasa echipă a Bacăului.

  3. pt costin. nu vrea nimeni sa improaste cu noroi. dar pentru ce le-a contactat ? hai spune-ne tu care este semnificatia actiunii de contactare.

      1. nu este doar o afirmatie. este o acuzatie care vine din partea unui angajat al ministerului de interne. vad in presa ca nici constanta si nici bacaul nu dezminte. inseamna ca asa a fost.
        daca vi cu lamuriri, multumesc

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.