Fotbal, Liga a III-a: Avancronica etapei a XXIV-a


FCM Bacău – Petrotub Roman (vineri, ora 17, stadion ”Municipal”, live text pe BacaulSportiv.ro)
Scăpată practic în câștigătoare a seriei I, FCM Bacău joacă pe teren propriu cu un adversar incomod, chiar dacă romașcanii l-au pierdut în iarnă pe antrenorul Costel Enache. De altfel, în tur, Petrotubul și-a vândut scump pielea în fața echipei lui Gheorghe Poenaru, pierzând cu 0-1 după un final de meci în care au dominat liderul. E de așteptat, așadar, un nou meci interesant, după cel cu Rapid CFR Suceava. Brigada de arbitri este una secuiască, avându-l la centru pe Attila Balint (Odorheiu Secuiesc), care va fi ajutat de Botond Szakali (Odorheiu Secuiesc) și Zoltan Simo (Cristuru Secuiesc).

Aerostar Bacău – Rapid CFR Suceava (vineri, ora 17, stadion ”Aerostar”)
După corecția suferită vinerea trecută la Focșani, Aerostarul are un meci greu cu Rapid CFR Suceava. Cu două săptămâni în urmă, bucovinenii au fost la un pas să plece cu un punct de pe terenul liderei, astfel încât e de așteptat ca tinerii ”aviatori” să aibă viață grea. Arbitru: Aurelian Macovei (Galați). Asistenți: Alexandru Vișan (Galați) și Mihai Danciu (Focșani).

FCM Onești – CS Panciu (vineri, ora 17, stadion CSM Onești)
După înfrângerea suferită acasă în etapa trecută, oneștenii caută revanșa în fața uneia dintre codașele clasamentului. De altfel, CS Panciu e o echipă periculoasă tocmai pentru că e disperată după puncte, în speranța salvării de la retrogradare. Meciul va fi arbitrat de Ionuț Nacu (Roman), alături de asistenții pietreni Ovidiu Găleată și Ovidiu Arușoaie.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.