Gabriel Armanu: ”Jucătorii noștri se pot mobiliza mai bine în condițiile în care sunt priviți de sus de adversari”


Cu numai câteva ore înaintea meciului de la Koper, am luat pulsul stării de spirit din tabăra Științei, într-un interviu cu antrenorul secund Gabriel Armanu.
Rep.: Care e atmosfera în cadrul echipei cu câteva ore înainte de meciul cu RK Cimos ?

Gabriel Armanu: Este foarte bună, băieții sunt foarte concentrați, sunt conștienți de importanța acestei partide. Am ajuns aici printr-o muncă de mulți ani, depusă de noi ca niște adevărați Sisifi, cu perioade lungi în care suntem plecați de-acasă, cum e și acum, când nu ne putem petrece sărbătorile alături de familii. Dacă tot am ajuns în acestă fază a competiției, ar fi păcat să nu facem tot ce este posibil și chiar imposibil pentru a reuși să ne calificăm mai departe. Chiar dacă nu e o competiție de first-class,e totuși o cupă europeană și am reușit această calificare în detrimentul unor echipe poate mai valoroase ca noi.

Rep.: Cum comentezi faptul că jucătorii gazdelor sunt foarte siguri pe ei cu privire la calificare ?

G.A.: Probabil că victoriile pe care le-au obținut în ultimele luni le dau o liniște și un moral mult mai bun decât l-am avut noi după ultima partidă de campionat. Dar, acest lucru poate veni în avantajul nostru, deoarece băieții se pot mobiliza mult mai bine, în situația în care sunt priviți de sus de către adversari. De asemenea, e posibil ca în echipa lor să intervină o oarecare relaxare, normală atunci când câștigi o lungă perioadă de timp.

Rep.: E capabilă Știința să producă surpriza ?

G.A.: Eu spun că ar fi ceva extraordinar să reușim o victorie aici și ar fi un lucru bun dacă am limita diferența de scor la 3-4 goluri, în situația în care vom fi învinși. În situația asta, va rămâne ca, pe teren propriu, cu ajutorul publicului nostru minunat, să izbutim o calificare în premieră în finala Challenge Cup. Nu vreau să închei înainte de a mulțumi acelor suporteri care s-au organizat exemplar și au venit până la Koper să ne susțină.

2 comentarii la „Gabriel Armanu: ”Jucătorii noștri se pot mobiliza mai bine în condițiile în care sunt priviți de sus de adversari””

  1. suporteri la koper?!:)) noi nu suntem in stare sa mai organizam o deplasare in tara si mai nou se ingramadesc suporterii in strainatate….?!tare curios as fi sa vad si eu macar in poze acei „infocati” suporteri ai stiintei!

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.