Continuă asaltul podiumului: UCM HC Caraș-Severin – Știința Municipal Dedeman Bacău (sâmbătă, ora 13, live text pe BacaulSportiv.ro)


Știința Municipal Dedeman Bacău are ocazia de a se apropia la numai 3 puncte de podiumul Ligii Naționale, după o serie de 5 victorii consecutive obținute în întrecerea internă. Aparent, băcăuanii au prima șansă în jocul de la Reșița, unde vor întâlni o umbră a echipei care învingea în tur la Bacău cu 32-29. E de-ajuns să amintim doar faptul că autorii a 26 din cele 32 de goluri marcate de reșițeni în partida tur au părăsit echipa din motivele financiare binecunoscute. Printre aceștia se numără și Adrian Petrea, cel care a declarat pentru colegii de la ArenaBanateana.ro: „E un sentiment puţin bizar, dar încerc să îmi fac meseria acolo unde sunt şi acolo unde sunt plătit. Înainte speram să tranşez punctele de partea Reşiţei, acum sper într-o victorie a Bacăului. Sincer, îmi pare rău pentru situaţia de la Reşiţa, dar n-avem ce face. A fost ceva independent de voinţa noastră. Mi-aş fi dorit să continuu cu Reşiţa, de aceea am stat până în ultimul moment, în ultima zi de transferări. Altfel, plecam şi eu înainte, dar am avut încredere că se pot reglementa toate treburile, dar nu s-a putut“.
Partida de la Reșița a fost încredințată purtătorilor de ecuson EHF Bogdan Stark și Romeo Ștefan și va fi prezentată live text pe BacaulSportiv.ro.
Celelalte meciuri ale etapei a XVIII-a: Energia Pandurii Tg. Jiu – U Transilvania Cluj 28-34 (vineri, ora 17.15), Steaua București – Minaur Baia Mare 31-24 (vineri, ora 20), CSU Bucovina Suceava – Dinamo Municipal Brașov (sâmbătă, ora 11), HCM Constanța – Poli Municipal Timișoara (sâmbătă, ora 11), CSM Oradea – HC Odorhei (sâmbătă, ora 18) și CSM București – CSM Satu Mare (duminică, ora 11). Evoluția scorurilor în toate meciurile poate fi urmărită pe handbalvolei.ro.

4 comentarii la „Continuă asaltul podiumului: UCM HC Caraș-Severin – Știința Municipal Dedeman Bacău (sâmbătă, ora 13, live text pe BacaulSportiv.ro)”

  1. ai sperat in continuare,le-ai transat si azi tot in favoarea resitenilor,nu trebuie sa-ti para rau

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.