EXCLUSIVITATE/ Sebastian Skube (RK Cimos Koper): ”Sper într-un rezultat cât mai bun acasă, fiindcă știu că în România ne așteaptă o partidă mult mai dificilă”


Una dintre vedetele viitoarei adversare a Științei MD Bacău din semifinalele Challenge Cup este tânărul Sebastian Skube (24 de ani, 1,88 m, 88 kg.). Adus la Koper anul trecut de la RK Trebnje, Skube a făcut parte din reprezentativele de juniori și tineret ale Sloveniei, în prezent fiind conducătorul de joc al naționalei de seniori, care conduce într-o grupă de calificare la EURO 2012 din care mai fac parte Polonia, Portugalia și Ucraina.
Centrul lui RK Cimos Koper a acordat o declarație pentru BacaulSportiv.ro, referitoare la dubla manșă cu Știința. ”Trebuie să vă spun că, la această dată, nu știm mai nimic despre echipa din Bacău. Cât privește cele patru semifinaliste ale competiției, eu consider că sunt de valori egale, iar cele două meciuri ale noastre cu echipa română vor fi foarte interesante. Cred că adversara noastră este avantajată de faptul că va juca meciul retur pe teren propriu. Obiectivul nostru este câștigarea Cupei Challenge, așa că vom analiza atent câteva DVD-uri cu meciurile Științei și sper într-un rezultat cât mai bun al nostru pe teren propriu, fiindcă știu că în România ne așteaptă o partidă mult mai dificilă. Eu sper să ne calificăm în finală, dar știu că ne va fi greu”, a declarat Sebastian Skube.

Foto: ekipa.org

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.