Zi de doliu în sportul băcăuan: Dorel Sanie nu mai e !


Joi dimineață, managerul echipei Știința Municipal Dedeman Bacău, Dorel Sanie, a încetat din viață, răpus de o boală nemiloasă, la numai 48 de ani. Dorel Sanie și-a dedicat practic întreaga viață handbalului, în care a petrecut mai bine de 25 de ani, activând, pe rând, la Relonul Săvinești, Fibrex Piatra Neamț, Politehnica Iași, HCM Roman și Știința Municipal Dedeman Bacău. De asemenea, el a fost membru în Consiliul de Administrație al Federației Române de Handbal. În anul 2006, Dorel Sanie, împreună cu Gabriel Armanu, au pus bazele echipei de handbal masculin Știința Municipal Dedeman Bacău, dar și ale Asociației Județene de Handbal Bacău. De numele lui Dorel Sanie se leagă performanțele obținute de echipa masculină de handbal a Bacăului, căreia managerul său i s-a dedicat până în penultima clipă a vieții, fiind prezent, în ciuda stării de sănătate foarte grave, și la meciul de miercuri seara cu CSU Bucovina Suceava.
Om de mare caracter, dedicat trup și suflet handbalului, Dorel Sanie lasă un gol imens în inimile tuturor celor care l-au cunoscut. Bacăul Sportiv transmite sincere condoleanțe familiei îndoliate și propune ca, la toate meciurile de la acest sfârșit de săptămână care vor avea loc în Bacău, să fie ținut un minut de reculegere în memoria marelui om de sport care a fost DOREL SANIE.
DUMNEZEU SĂ-L ODIHNEASCĂ ÎN PACE !

17 comentarii la „Zi de doliu în sportul băcăuan: Dorel Sanie nu mai e !”

 1. DUMNEZEU SA-L ODIHNEASCA….
  Cind vad poza asta si ma gindesc ca ieri l-am vazut si arata ca o umbra imi dau seama cit de nemiloasa a fost boala cu el….

 2. Ultima data cand l-am vazut in viata a fost la meciul de Challenge Cup din runda precedenta. Acelasi lucru il pot spune si eu despre cat de repede a evoluat aceasta boala necrutatoare.
  Dumnezeu sa il odihneasca in pace !!!
  Sincere condoleante echipei Stiinta si suporterilor bacauani !!!

 3. R.I.P. Dorel Sanie !
  Dumnezeu sa-l odihneasca pe unul din oamenii care a creat cea mai frumoasa echipa bacauana: Stiinta Municipal Dedeman Bacau 🙁

 4. Managerul Dorel Sanie, omul de numele căriua se leagă revenirea în Liga Națională de handbal masculin a echipei Știința Municipal Dedeman Bacău, a încetat din viață, la numai 48 de ani; de peste 25 de ani a activat în domeniul handbalului, sport pe care l-a iubit și susținut până în ultima clipă a vieții sale. Dovada cea mai elocventa: cu o seară înaite să ne părăsească, Dorel Sanie a fost prezent la meciul Știința Municipal Dedeman Bacău – CSU Bucovina Suceava. A avut bucuria sa ne salute pe toti cei de la secretariatul meciului, aceasta în ciuda bolii care îl chinuia de câțiva ani. Aici, la marginea terenului de handbal, aici unde isi avea locul, unde impreuna cu cei care l-au ovationat si sustinut, a voit sa traiasca din nou clipa perfecta cand ,,respira handbal, traia handbal”. Personal, aducerile aminte ma poarta pe vremea Fibrexului, cind transmiteam meciurile de la Piatra Neamt pentru Radio Iasi, de meciurile din competitiile europene, disputate chiar in Sala Sporturilor din Bacau. A fost manager al echipei de handbal masculin Fibrex Piatra Neamț, multiplă campioană națională și participantă în Liga Campionilor. Ani de-a rândul a condus echipa de handbal feminin HCM Roman. Dorel Sanie a fost membru al Consiliului de Administrație al Federației Române de Handbal. Dorel Sanie a trait pentru handbal si handbalul este trist fara el. Dumnezeu să-l odihnească!

 5. Daca spui Bacau spui Enescu daca vorbesti de handbal spui DOREL SANIE SUFLET NOBIL a demonstrat tuturor ca stiinta sclipeste si fara nocturna in orasul lui Bacovia.SA TI FIE SOMNUL LINISTIT CA MULTE BUCURII AI ADUS IN BACAU.DUMNEZEU SA TE ODIHNEASCA IN PACE !

 6. .Nu-mi vine sa cred.!!! Dumnezeu să-l odihnească!Dispariția lui Dorel Sanie reprezintă o pierdere imensă, atât pentru mine, cât și pentru toți cei din jurul acestei echipe. am pierdut un om cu de mare valoare ,,,,sa ne ierti nea DOREL de unde esti acum ca nu am stiut sa te pretuim mai mult !

 7. Dumnezeu sa-l ierte si sa-l odihneasca in pace,in aceste momente cuvintele sunt de prisos,un om de un mare caracter.Dumnezeu sa-l odihneasca!

 8. DUMNEZEU SAL IERTE…NOI, PARINTI DE LA MOLDOVA, LAM STIMAT FOARTE MULT PE DOREL SANIE ..EL A FACUT FOARTE MULT PENTRU COPIII NOSTRI, SI VIITORUL LOR.STIMA SI RESPECT…

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.