Victorie mare: U 16 Neamț – U 16 Bacău 0-2 (0-1)


Selecționata U 16 a județului Bacău a trecut rapid peste semieșecul de pe teren propriu cu Galațiul și a obținut joi o victorie extrem de importantă pe terenul selecționatei județului Neamț. Elevii lui Ștefan Apostol și Cornel Codreanu au învins fosta lideră a seriei și au preluat șefia clasamentului la jumătatea Fazei a II-a a campionatului, acumulând 9 puncte după trei jocuri (se acordă 4 puncte la victorie).
Golurile formației băcăuane în partida de la Piatra Neamț au fost reușite de Țupală (min. 9) și Artenie (min. 71). Portarul Petrariu și-a continuat evoluțiile foarte bune, izbutind să apere un penalty făcut cadou gazdelor în minutul 72. Referitor la acest meci, antrenorul băcăuan Ștefan Apostol ne-a declarat: ”Sunt mulțumit de rezultat, dar și de evoluția unor jucători. Echipa a arătat coeziune, iar băieții au crezut în șansa lor. Le-am spus după egalul cu Galațiul că fiecare meci are coordonatele lui și iată că ei au câștigat într-o deplasare unde aș putea paria că nu va mai învinge nimeni.”

U 16 Bacău: Petrariu – Stoian, Pavel, Popa, Avram – D. Filip, Cl. Filip, R. Gheorghe, Dănilă – Măcălău, Țupală. Au mai jucat: Țurluianu, Artenie, Scânteie, Mișca și Vlad.
În prima etapă a returului, selecționata băcăuană va evolua în deplasare, la Brăila, duminică, 27 martie, de la ora 11.00.

Foto: www.sportneamt.com

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.