Damian Băncilă (antrenor Poli Galați): ”Campionatul nu se va decide în etapa viitoare”


La finalul întâlnirii de pe ”Municipalul” băcăuan, antrenorul Politehnicii Galați, Damian Băncilă, a declarat: ”Sunt mulțumit în mare parte de jocul echipei mele. Felicit echipa adversă și vă spun că e foarte adevărat că după prima repriză putea fi foarte bine 2-0 pentru gazde, dar în repriza secundă s-au schimbat datele problemei. În partea a doua, am avut mai multă consistență în joc, pe fondul faptului că adversarii erau mulțumiți de rezultat. Una peste alta, sunt mulțumit de exprimarea echipei mele în acest joc, deși cred că puteam scoate un rezultat de egalitate.”
Antrenorul gălățean și-a spus părerea și despre derby-ul de vinerea viitoare, dintre FCM și S.C. Bacău: ”Va fi un meci între două echipe echilibrate. S.C.-ul are în componență câțiva jucători care au experiența primei ligi și e o echipă mai tehnică. De partea cealaltă, FCM-ul are un antrenor mai pragmatic, care se apropie mai mult de ce înseamnă fotbalul modern, adică direcționează atacurile spre poarta adversă. Oricum, eu vă spun că nu se decide campionatul etapa viitoare, se va juca în continuare. Nu uitați că Sport Club va mai avea un meci foarte important în retur. Unde? La Galați, cu Politehnica.”

3 comentarii la „Damian Băncilă (antrenor Poli Galați): ”Campionatul nu se va decide în etapa viitoare””

  1. slab joc. doua ocazii, faza de 11 metri si o transversala in repriza a doua. daca o dadea si „Blondul” cu capul in 2 culori, nu iesea bine. poate vremea.

  2. sincer, m-a impresionat robert olandezul. Cred ca este singurul care mai crede in revenirea FCM – ului in Liga I. In tribuna a depus mai mult efort decat unii jucatori din teren. Ameninta spectatorii de la tribuna 0 ca nu le va da „la anul” abonamente la Liga I daca nu vor incuraja echipa impreuna cu el.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.