Fotbal, Liga a III-a: Avancronica etapei a XVII-a


CS Panciu – FCM Bacău (livescore BacaulSportiv.ro, vineri, ora 15)
După doar o repriză disputată în prima etapă a returului, lidera seriei I se deplasează la penultima clasată, formație care, în pofida locului ocupat, a fost întotdeauna un adversar incomod. Calculele hârtiei o indică pe FCM Bacău drept mare favorită, o victorie fiindu-i absolut necesară în duelul la distanță cu concitadina Sport Club. Partida va fi arbitrată la centru de gălățeanul Marius Bocăneală, care va fi ajutat de asistenții buzoieni Cătălin Guloiu și Adrian Grama.

S.C. Bacău – Rapid CFR Suceava (livescore BacaulSportiv.ro, vineri, ora 15)
Vineri, pe ”Letea”, Sport Club va disputa un meci special, fiindcă gruparea pregătită de Ciprian Panait va da piept cu singura echipă în fața căreia a pierdut, Rapid CFR Suceava. Ca și în cazul FCM-ului, S.C.-ul nu are voie să facă pași greșiți, pentru a rămâne în plasa liderului. Meciul va fi arbitrat de o brigadă din Ploiești, condusă la centru de Radu Danielenco, care va fi ajutat de asistenții Gabriel Nuțu și Andrei Mateescu.

FCM Onești – Oțelul II Galați
După boacăna comisă în etapa trecută, gruparea oneșteană are un meci greu acasă cu ”satelitul” liderei din Liga I. Jocul de la Onești a fost încredințat unei brigăzi de arbitri care-l va avea la centru pe Iulian Andronache (Bârlad), împreună cu asistenții Ștefan Patrichi (Vaslui) și Botond Szakali (Odorheiu Secuiesc).

Cetatea Tg. Neamț – Aerostar Bacău
Aerostarul debutează în retur cu un meci la poalele Cetății Neamțului, în fața unei echipe căreia celelalte două echipe băcăuane i-au înscris 10 goluri în tur. Nemțenii nu par în formă nici în retur, pierzând vinerea trecută cu 0-9 la Oțelul II. Partida va fi condusă la centru de botoșăneanul Dumitru Brânză, împreună cu asistenții Petronela Anițoaie (Iași) și Ciprian Iovu (Botoșani).

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.